Bjarne Kallis

Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Johan Bjarne Kallis (s.21. maaliskuuta 1945 Kokkolassa) on kristillisteokraattinen kansanedustaja, fraasinveistelijä ja puolueensa entinen presidenttiehdokas. Hän yritti johtaa Suomen Kristillisen Liiton luvattuun maahan pois keskiryhmien orjuudesta, mutta kapean kannatuksen erämaassa hihhulisegmentti alkoi napista siitä, että Kallis palvoi kultaista Forilla-hevosta, jolla väitti olevan doping-taikavoimia.

Presidentinvaalikampanjassaan Kallis analysoi syvällisesti mm. aikamme suurinta yhteiskunnallista ongelmaa eli hautakivien kaatamista. Kalliksen mukaan hautausmaavandalismin takana ovat pimeyden voimat. Lausuntoa voidaan pitää hyvin yksipuolisena. Edes Hikipediassa ei väitetä, että kristillisdemokraatit olisivat pahuutta edustava laaja salaliitto. Todennäköisimmin he, paljon hautakiviä kaatavien idioottien tapaan, ovat huonoille teille joutuneita yksilöitä, joiden on vaikeaa löytää elämälleen mielekästä sisältöä. Älä ole niin kova, Bjarne!

Kun Kallis ja vaalien toinen ennakkosuosikki Arto Lahti yllättäen putosivat vaalin toiselta kierrokselta, Kallis omisti äänensä ad maiorem Niinistönis gloriam. Eleestä huolimatta monet kansalaiset äänestivät Niinistöä.

Eduskuntatyössään Kallis on soveltanut sellaista sananparsien ryöstöviljelyä, että hänet on joskus sekoitettu paavinuskoiseen Timo Soiniin (pers.). Kalliksen innostus vanhoja sananlaskuja, sanailuja ja latteuksia kohtaan on vain pieni, mutta näkyvä osa hänen henkilökohtaisen epäjumalansa Perinteen palvontaa. Kallis on yrittänyt myös torjua yleistä harhakäsitystä kristillisteokraateista sosiaalisesti tai muuten kommarimaisesti suuntautuneena puolueena. Hän osoittaa ennemmin hyväksyntänsä ja tukensa lopetustuomion saaneelle doupatulle ravihevoselle kuin seksuaalisesti poikkeaville ihmisiljetyksille.

Kallis yritti tunkea takaisin eduskuntaan vuonna 2015 Kokoomuksen listalla. Ei onnistunut.

Oi, Kallis Israelin maa[muokkaa]

Bjarne Kallis on julistettu Israelin erityissiirtokunnaksi. Hän kuuluu Israelin ystävät -järjestöön, Israelin tosiystävät -järjestöön ja Niin ehdottomasti Israelin ystävät, että se alkaa tuntua israelilaisistakin jo kiusalliselta -järjestöön.

Katso myös[muokkaa]

Shemale.jpg Tämä henkilöä käsittelevä artikkeli kaipaa tukevampaa ruokavaliota.
Voit auttaa Hikipediaa syöttämällä artikkelin henkilölle lisäkiloja.