Bill ja Tom Kaulitz

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Information.gif Tämä artikkeli ei ehkä ole paskaa, muttei se mikään loistavakaan ole.
Pienellä työllä tästä artikkelista saa sellaisen. Jatkokeskustelua keskustelusivulla.
EndlessloveSigi billtom.jpg

Bill ja Tom Kaulitz ovat Tokio Hotelin jäseniä. Pitkään heitä luultiin kaksosiksi, mutta totuus paljastui asianomaisille itselleen muutama vuosi takaperin. He eivät tästä julkisuudessa ole kommentoineet, mutta Saksan kirjeenvaihtajamme Schnitzel Bratwurst sai hämättyä poikia sen verran kysymällä suoraan, että he luikauttivat totuuden.

Pojat itse olivat tästä tietenkin iloisia, sillä he olivat koko elämänsä luulleet olevansa jotenkin kummajaisia suurten tunteittensa kanssa. Eräs heidän tuttavansa kertoi poikien eläneen häpeilemättä parisuhteessa siitä asti, kun saivat tietää totuuden Billin adoptiosta. Myös ennen totuuden paljastumista tunteet olivat olleet vähemmän veljellisiä, mutta kumpikaan "ei ollut uskaltanut tehdä aloitetta" pelätessään toisen reaktiota.

Bratwurst sai myös haastattelussaan tietää, että nämä "kaksoset" aikovat lähitulevaisuudessa paljastaa maailmalle totuuden niin adoptiosta kuin heidän suhteestaankin, mutta sitä ennen he saattavat kenties käyttää kaksos-mainettaan ja aiheuttaa pahennusta ympäri maailmaa.

Kuitenkin vaikuttaa siltä, että yhtyeen suomalaiset fanit (koostuvat lähinnä nuorista, naispuolisista henkilöistä) ovat yllättäen, eivät vain hyväksyviä, vaan jopa innostuneita poikien suhteesta. Näin voisi ainakin päätellä 'twincest'-tarinoiden räjähdysmäisestä suosion kasvusta (twincest =kaksosia paritetaan keskenään).

Katso myös[muokkaa]