Big Brother 2006

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Vuoden 2006 Big Brother on ehkä yksi odotetuimmista Big Brother-kausista kautta aikain. MTV3:n tuotantoryhmä lupaa paljon enemmän seksiä, väkivaltaa, viinaa ja lisää seksiä ja väkivaltaa ja viinaa. Myös uusi aloitusajankohta, lauantaiaamuisin, auttaa kohdentamaan sarjan paremmin kohderyhmään. Myös henkilöt on valittu useiden uutuusominaisuuksien mukaan.

Kilpailijat[muokkaa]

Ensimmäiset[muokkaa]

Jälkeenpäin tulleet[muokkaa]

Kohuttuja Tapahtumia[muokkaa]

Hyväksikäyttötapahtuma: Mika ja Solero[muokkaa]

Ehkä tämänvuoden kohutuin tapahtuma oli ehdottomasti Hyväksikäyttäjä-Mikan rajut toimet. Asukkaat olivat saaneet tehtäväkseen pitää huolta edellisen vuoden tavoin lampaasta ja pässistä. Kun oli Mikan vuoro huolehtia heistä, teki hän jotain aivan kamalaa. Suojelupoliisi iski Sub:in toimitiloihin ja esti kyseisen jakson lähettämisen, mutta internetkatsojille tapaus oli jo tullut tutuksi. Mika hyväksikäytti Pässi parkaa seksuaalisesti Soleron kuvatessa koko tapahtuman videolle.

Nyrkkitappelu #3: Hytönen&Tom vs Pulisongit[muokkaa]

Rumat pulisongit omaava Kaarlo sai osakseen rajua kritiikkiä Matti-Eskon ja Tom of Finlandin osalta ja tämä johti väkivaltaiseen käsirysyyn, jossa molemmat osapuolet käyttivät aseinaan talon irtaimistoa. Kamppialussa Hytösen kalamainen suu mukiloitui entistä rumempaan muotoon ja Kaarlon pulisongit revittiin lähes kokonaan irti. Tappelu saatiin päättymään vasta Hjassanin lyötyä Kaarlon tajuttomaksi laajakuvatelevisiolla, mutta tämä taas johti Hjassanin potkimiseen ulos talosta.

Salamurha[muokkaa]

Myös huomattiin, että pahamaineinen salamurhaaja 47 oli soluttautunut taloon, ilmeisesti 47 oli palkattu tappamaan Tom of Finland. Murhatyön takia 47 potkittiin ulos. Kuolema ei varmistunut 47:n tekemäksi, mutta epäilys on suuri, sillä Tom of Finland löydettiin kuristettuna eräästä varastorakennuksesta.

Voittajasuosikit TOP 5[muokkaa]

  1. Taisto-Asseri Lindblom
  2. Tom of Finland (Edesmennyt)
  3. Tissi-Sari
  4. Matti-Esko Hytönen
  5. Jammu Siltavuori

Katso myös[muokkaa]