Baby Born

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Information.gif Tämä artikkeli ei ehkä ole paskaa, muttei se mikään loistavakaan ole.
Pienellä työllä tästä artikkelista saa sellaisen. Jatkokeskustelua keskustelusivulla.
Kunnolla korjattu Baby born voi ehkä pysyä kasassa.

Baby Born (vaihtoehtoisesti Baby Porn) eli Vauva syntynyt on todella surkealaatuinen vauvanukke. Mikäli aiot ostaa Baby Bornin, niin voit olla varma, että sen ruumiinosat irtoavat heti. Monia suututtaa, kun kaupat ovat kuitenkin pullollaan Baby Borneja. Baby Bornia ei kannata sekoittaa Baby Porniin, sillä se on se juttu, jos joutuu vankilaan.

Korjaus ja ehostus[muokkaa]

Jos korjaat Baby Bornin, niin liimaa sen ruumiinosat takaisin kiinni ja liimaa sitten kunnon kerros sini-harmaata kartonkia. Ompele repeämät näkyvästi, jotta ne kestäisivät paremmin.

Ruokinta[muokkaa]

Baby Bornin pesusoikko niiltä ajoilta, kun Baby Born oli vielä "kuin oikea vauva". Myöhemmin tällä alettiin tehdä oheistuotteita, joita edes vähän isommatkaan lapset eivät osaa käyttää.

Jos aiot ruokkia Baby Bornin, niin anna sille kaljaa. Siitä se menee täysin sekaisin eli oksentaa. Anna sille sitten sen jälkeen ketsuppia McDonald'sin hotchili-kastikkeen kera, niin se varmasti räjähtää tai ainakin muuttuu punaiseksi.

Baby Bornille ei kannata juottaa yhtään mitään, varsinkaan jos vauva on sylissäsi, sillä aika pian huomaat maidon/veden/kaljan mitä ikinä vauvallesi juotitkaan, valuvan pitkin omia housujasi. Kaikilla Baby Borneilla on reikä jalkojensa välissä, joka mitä ilmeisemmin vuotaa eli on rikki ja kaiken lisäksi pieni rakko. Ja ihan turhaa sitä on mennä juomia antamaan kun ne jo valuvat kolmessa sekunnissa ulos.

Kylvettäminen[muokkaa]

”Älä edes yritä tätä!”

~Varoitus

Riisu Baby Born vaatteistaan, mutta varo paljastamasta puuhiasi muille, ettei käy samaan tapaan kuin Michael Jacksonin Neverland -talon vainoharhoille, etenkin jos olet jo ylittänyt 30 -vuoden ikärajan ja olet mies. Riisuttuasi Baby Bornisi kannattaa riisua myös omat vaatteesi, jotta ne eivät kastuisi. Aseta Baby Born ammeeseen, tiskialtaaseen tai minne lienee. Älä upota Baby Bornia kokonaan, koska silloin Baby Bornin suuhun menee vettä, mikä aiheuttaa omituisia ilmakuplia sitten siellä alemmassa osassa. Joskus tosin voi käydä toisinkin päin: Vesi menee sisään haarojen välissä olevasta reiästä ja tulee ulos suusta, ja tässä on syy sille miksi sinunkin kannattaa riisua vaatteesi. Baby Born ei osaa uida, joten pidäthän vauvaasi hellästi käsivarsista tai pakaroista kiinni, jolloin Baby Bornin on turvallista olla.

Oheistuotteet[muokkaa]

Juhlissa.


”Baby porn Born, kuin oikea vauva! (Paristot eivät sisälly hintaan!)”

~Tuotteen luovaa mainostusta


Baby Borneille valmistetaan vaikka mitä turhaa, kuten rattaita. Monet työntävät Baby Borneja niissä portaita alas. Hauskaa, vai mitä? Baby Born on nähty jopa lumilautailemassa sekä ratsastamassa rumalla hevosellaan. Kouluunkin tämä vauva on lähtenyt aivan vapaaehtoisesti. Baby Born -vauvanukkien saatua suurta suosiota, Lähde? alettiin tehtaalla kehitellä uutta nukkea, Teen Born, jonka mainoslause oli "Ihan, kuin oikea teini.",mutta tuo nukke ei sitten jostain syystä saavuttanutkaan edeltäjänsä suosiota. Se osasi lintsata koulusta, sotkea joka paikan sukuelimistään tursuavalla möhnällä ja tuoda joka ilta kotiin toinen toistaan arveluttavampia seurustelukumppaneita. Joihinkin teinimalleihin oli saatavana erityisominaisuuksia, kuten kiroiluvipu, vittuilugeneraattori, seksuaali-identiteetin etsimislaite, amisteluhärveli,siiderinlitkimisnappi, Hikipedian vandalisointiohjelma ja naapurin auton varastamiskytkentö. Erittäin erikoistuneet liikkeet myivät myös häröilyraattoreita, mutta ne olivat kalliita ja kuluttivat paljon siideriä.

Lisätietoja[muokkaa]

Kahden epäonnistuneen sekä vammoitta säästymättömän yrityksen jälkeen päätimme pitää Baby Bornille vielä kolmannet ristiäisen. Arvoimme että kuka saa käydä tällä kertaa ostamassa vauvanuken ja tietenkin se sain olla minä! Kun tulin nuken kanssa kaikki oli jo lähes valmista. Sitten puimme Baby Bornille kastemekon, mutta kun se kitisi niin hitosti, että tuntui että ruumiinosat kyllä irtoavat pian. Sitten vain yritimme jo työntää Baby Bornin kastemaljaan, mutta sitten syttyikin helvetillinen hälinä siitä, että kuka saisi tehdä sen. Kaikki vaan alkoivat repiä Baby Bornia, niin että se ruumiinosat irtosivat oikopäätä. Sitten sen pää lensi kastemaljaan, joka hajosi. Maljan jalustalla oli märkiä lasinsirpaleita ja Baby Bornin pää. Sen jälkeen huomasin kun joku potkaisi minua, mutta sehän oli Baby Bornin irronnut jalka. Tappelu oli sanoinkuvaamaton: kaikki hakkasivat ja repivät toisiaan, vaikka Baby Born oli jo hajonnut. Kolmansista ja myös viimeisistä ristiäisistä tuli ehdottomasti eikä yhtään ihmetellen pahimmat.

~Ester Ståhlberg, Kolmet Baby Born -nuken ristiäiset, 2002