Autismi

Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Autismilla tarkoitetaan tilaa, jossa autistinen henkilö on tullut osittain tai kokonaan riippuvaiseksi toisten auttamisesta. Autisti tarjoaa apuaan kaikissa mahdollisissa tilanteissa kykenemättä lainkaan ottamaan huomioon, että avun tarvitsija ei ole avun tarpeessa eikä edes pyytänyt apua.

Auttamaton auttamisen vimma saa autistisen henkilön toimimaan auttamaan pyrkien sopimattomissa tilanteissa kuten työntämään pyörätuolissa istuvan henkilön pyörätuoleineen alas portaita. Esimerkkinä autisisesta henkilöstä on Leslie Nielsen elokuvassa Mies ja alaston ase jossa merkittävintä on loppukohtaus. On huomattava, että Nordbegin työntäminen alas portaita areenalle ei kulunut käsikirjoitukseen, vaan johtui pelkästään Nielsenin autismista.

Toisen tulkinnan mukaan autismi on vimmainen suhtautuminen autoihin. Siinä painotetaan henkilön taipumusta autoiluun erityisesti kesäaikana kesäisin kesäkelien aikaan. Autismin alalajiksi tässä määrittelytavassa lukitellaan audismi joka on oireyhtymän hienostunut muoto ja liittyy vahvasti keskieurooppalaiseen autismikulttuuriin. Merkillepantavaa on myös olympialaisten vastustaminen audiovisuaalisin keinoin, koska audismia poteva henkilö aina soittaa torvea edessä matelevalle autolle jossa ei ole tunnettua audistien logoa. Tämä logo on parodia olympiarenkaista joista on poistettu pyörät alta. Siis alta pois.

Autismi alalajineen olisi saatava järjestykseen eli pois maailmasta koska siitä on haittaa avustusjärjestöille kaikkialla maailmassa.

Enema.jpg Tämä lääketieteestä kertova artikkeli kärsii kroonisesta lyhytkasvuisuudesta.
Jaa tohtorin maagisesta nappipurkista nannaa kasvuhormonitasojen normalisoimiseksi.