Arsenikki

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Arsenikki on eräs arseeniin perustuva monikäyttöinen aine ja myrkky. Sitä on kutsuttu monella eri nimellä, kuten pikku kotiäidin apuriksi (diatsepaamin ohella). Arsenikilla on muun muassa, aviomiehestä vapauttava vaikutus. Samoin sillä on tehokasta hoitovaikutusta, johon liittyvät hoitoaiheet aiheutuvat muista hankalista perheenjäsenistä. Esimerkiksi lapsipuolista on suhteellisen helppoa vapautua arsenikin avulla.

Vapautusta koskevan henkilön nimissä laadittava henkivakuutus on yksi erittäinkin edesauttava tekijä. Yksi harmillinen arsenikin haittavaikutus, on sen pitkäkestoisuus eli lateraalisuus. Edunsaaja voi joutua odottamaan suhteettoman pitkän ajan, jopa viikkoja -toisinaan kuukausiakin: sitä että arsenikki alkaa vaikuttaa kunnolla eli letaalisti.

Alunperin arsenikkia oli esimerkiksi kärpäspaperissa. Jonkun idiootin penskan sitä nuoltua, havaittiin että se vaikuttaa jopa ihmiseenkin.

Muuta erikoista[muokkaa]

Arsenikillä ei ole mitään muuta erikoista tekemistä perseen kanssa, eikä sitä tavallisesti anneta sen kautta. Eikä arsenikilla ole tekoa nikotiininkaan kanssa. Paitsi sitä käyttävä hellä perheenäiti voi havaita tulevansa siitä riippuvaiseksi. Syy on siinä, että aine vaikuttaa todella: hitaasti mutta erittäin tehokkaasti.


Enema.jpg Tämä lääketieteestä kertova artikkeli kärsii kroonisesta lyhytkasvuisuudesta.
Jaa tohtorin maagisesta nappipurkista nannaa kasvuhormonitasojen normalisoimiseksi.