Armeija

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Sinua kiinnostaa varmaankin enemmän artikkeli Suomen sotalaitoksesta, joka kulkee nimellä Puolustusvoimat.

”Maassa on aina armeija. Joko oma tai jonkun muun.”

~Harhainen virhepäätelmä, jota omasta mielestään ovelat ja filosofiset kapiaiset pitävät yhtenä asevelvollisuuden argumenttina. Ongelmaahan ei olisi ollenkaan, mikäli valtioita olisi vain yksi tai armeijoita ei yhtään.
Ns. kaatunut sotilas.

Armeija on sotilaallinen mahti. Se koostuu yleensä tinasotilaista. Ennen sotilaina käytettiin oikeita ihmisiä, mutta kun maailman ihmisoikeusjärjestöt pillastuivat tästä, niin alettiin käyttää tinasotilaita. Huomattiin, että se tuli paljon halvemmaksikin. Seuraava askel on siirtyminen sotiviin koneisiin, jotka ampuvat kilometrien korkeudesta ohjuksilla rynnäkkökivääreillä aseistautuneita ihmisiä. Tämä helpottaa sodankäyntiä paljon, kun tappioitakaan ei synny. Ainoastaan pahiksia kuolee. Armeijaa kutsutaan usein "intiksi" (integer, kokonaisluku), koska siellä olevat ovat älyllisesti niin kehittymättömiä, etteivät osaa desimaalilukuja.

Nykyään armeijalle ei ole muuta käyttöä kuin kommunistien eristäminen selleihin. Armeija on tarkoitettu niille miehille, jotka eivät saaneet leikkiä lapsena tarpeeksi leikkipyssyillä, niinpä heidän täytyy tehdä se aikuisiässä. Suurin osa heistä valitsee armeijan, koska kaikki muutkin menevät sinne ja tämä taas kertoo jotain heidän älykkyydestään. Massa-ajattelu kunniaan!

Joissain maissa ei ole siirrytty vielä tinasotilaisiin kuten Suomen puolustusvoimissa. Suomen puolustusvoimissa voi oppia tarpeellisia tietoja, jotka voivat myöhemmin elämässä osoittautua tarpeellisiksi tiedoiksi. Siellä opetellaan kävelemään jonossa, olemaan hiljaa, huutamaan ja pilkkaamaan N'Ubuntuja. Verratessa esimerkiksi Venäjän armeijaan Suomen armeijassa keskimääräinen palvelusaika on huomattavasti lyhempi johtuen Venäjän tsaari-Putinin herkkyydestä.

Armeijan muut merkitykset[muokkaa]

DramaticQuestionMark.png
Tiesitkö, että...
Armeija opettaa välttämättömiä sotataitoja joita vaaditaan maan puolustamiseksi. Esimerkiksi ajoitettu sängynpetaus, tahtimarssi, rynkkyjumppa sekä tavaroiden pakkaaminen kaappiin tiettyyn järjestykseen ennen lomille lähtöä.

Valtiolle armeija on merkitykseltään "Elämävero", asevelvollisuuden kautta maksetaan valtiolle kuukausia elämästä, aivan kuin verotuksessa pieni osa palkkapussistasi. Armeijassa tämä homma toimii niin kutsutusti palvelemalla maataan ilmaiseksi ja harjoittelemalla puolustamaan isokenkäisempiä, yksinkertaistaen ajetaan mies kaljuksi, lukitaan se samaan isoon taloon punkkaamaan muiden kohtalotovereiden viereen, aamulla se pistetään makaamaan kuraan, rämpimään metsään ja kuorimaan perunoita koko loppuvuodeksi ja kun vaadittava aika on täynnä heitetään se taas ulos. Uhri voi yrittää valita siviilipalveluksen, mutta tähän tarvitaa todisteet kasvissyönnistä ja hippikulttiin kuulumisesta. Kolmas vaihtoehto on vankila, aivan niin kuin verovieroksujillakin.

Katso myös[muokkaa]