Antti Heikura

Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
BMGoldenShower.jpg
Tämä artikkeli on vaarassa joutua suihkuun.

Voit ehkä pelastaa sen huuhtelemalla tätä artikkelia.

Antti Heikura on kaikkitietävän Googlen hakutuloksien mukaan lieksalainen yleisurheilija, joka on sijoittunut esimerkiksi 60 metrillä, 600 metrillä sekä palloonheitossa koulujen välisissä yleisurheilukilpailuissa.[1] Hän on myös osallistunut tasaväkiseen jalkapallo-otteluun Jaguaarit vastaan Mosambik, jonka voittajaa ei ole selvitetty tähän päivään mennessä.[2]

Hän on myös edesauttanut humppayhtye Duo nahkahyenan uraa esiintymällä Johannes Tepon kanssa ainakin Hämeenlinnassa pidetyillä Valtakunnallisilla Yrittäjäpäivillä, Neuvokkaassa, ruuanlaiton ohessa.[3]

Kuuluisaksi Heikura on kuitenkin tullut elämäntyöstään Hikipediaa, vangittua tietosanakirjaa, vastaan. Elämäntehtävän laukaisijana toimi hänen lapselleen aiheutunut trauma tämän lukiessa enemmän tai vähemmän totuudenmukaista informaatiota ihmisiä brutaalisti syövästä pedosta, kissasta. Heikura on elämän työnsä mukaisesti aloittanut adressin, jonka tarkoitus olisikin päästää Hikipedia Bittien taivaaseen. Adressi onkin saanut kiistellyn vastaanoton, ja sen ovat allekirjoittaneet useat vaikuttajat kuten esimerkiksi Erkki Tuomioja, Ismo Alanko, Juhani Aho, Minna Canth, hikipedian vihaaja, CAPS LOCK, Paris Hilton sekä B14. Toisaalta adressia ovat kritisoineet vaikutusvaltaiset auktoriteetit, kuten esimerkiksi Pertti Peruskävijä sekä mystinen kirjoittaja Black Eagle.

Valitettavasti kuvallinen sisältö Antti Heikurasta on luokiteltu salaiseksi, ja sen julkaiseminen internetissä saattaisi johtaa viattomien ihmisten eliminointiin heidän tietämiensä valtionsalaisuuksien takia.

Vastuu[muokkaa]

Kirjoittaja ei ota vastuuta sisällön tai lähteiden totuudenmukaisuudesta. Kirjoittaja ei myöskään ota vastuuta samannimisten ihmisen esittämisestä yhtenä persoonana. Kirjoittaja ei myöskään tunnusta tuntevansa kyseistä henkilöä henkilökohtaisesti, ja on perustanut koko artikkelin täysin internetistä löytyneeseen lähdemateriaaliin. Tämä ei ole hyökkäys Antti Heikura -nimisiä ihmisiä kohtaan. Kirjoittaja pahoittelee mahdollisia kirjoitusvirheitä, ja vetoaa lukihäiriöönsä, eikä pahoita mieltään, mikäli kirjoitusvirheet oikaistaan.

Viitteet[muokkaa]

  1. http://www.pokary.org/1/tulospalvelu/2002/lu8.html
  2. http://www.geocities.com/jalmarinjaguaarit/jaguaarit-mosambik.html
  3. http://www.pk.yrittajat.fi/main.site?action=binary/file&id=123&fid=1109
Shemale.jpg Tämä henkilöä käsittelevä artikkeli kaipaa tukevampaa ruokavaliota.
Voit auttaa Hikipediaa syöttämällä artikkelin henkilölle lisäkiloja.