Antisavoniset salaliittoteoriat

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

”Suomessa on liikaa tänne aikoinaan maata valloittamaan tulleita juutalaisia... tutkin nyt sukujuuria ja sukunimien lyhenteitä... kierot savolaiset ovat osoittautumassa kieroiksi juutalaisiksi... Ovat aikoinaan pyytäneet kaverikseen romanit ja kebabit ja nyt arbit loppusotaan... saattaa hymyillyttää tämä postaus mutta näin taitaa asiat nyt olla...”

~Marko Autio 5.1.2016

Antisavonisilla salaliittoteorioilla tarkoitetaan katsomuksia, joiden mukaan kansainvälisen juutalaiseliitin Suomea hallitseva osasto koostuu Savon asukkaista. Teorian mukaan konventionaalisesti kantasuomalaisiksi mielletyt savolaiset polveutuvat todellisuudessa juutalaisten ensimmäisestä, historiankirjoitukselle tuntemattomasta muuttoaallosta Suomeen.

Antisavoninen ajattelu kehitettiin tammikuussa 2016 pakolaisvastaisen Facebook-ryhmän[1] päivityksen kommenttiosiossa.[2] Valtamedia ei ole huomioinut savolaisten juutalaista syntyperää eikä asia ehkä olekaan sen tiedossa, mutta antisavonistisen liikkeen hallussa olevien Iisalamen viisaiden pöytäkirjojen autenttisuutta ei ole kiistetty. Antisavonisen edelläkävijän Marko Aution mukaan imperialistis-internationalistisesta vallankumoustyöstä ei voi syyttää 1800 jälkeen tulleita juutalaisia vaan kauan ennen sitä... eli ehkä nämä kalevalan jututkin on tätä juutalaisten invaasiota... (kalevala päähine eli kipa... jne)”.[3] On tunnettua, että savolaiset ja karjalaiset ovat käyttäneet periytyviä sukunimiä huomattavasti Länsi-Suomen rahvasta pitempään, ja tämä voi olla valloittajaheimoidentiteetin vahvistuskeino.

Antisavonistisia teorioita on arvosteltu mm. siitä, että jos Mooses olisi todella ollut savolainen, sieltä vuorelta olisi tuskin tullut alas asti kymmentä käskyä, vaan todennäköisemmin viistoista ehotusta. Teorian suurimpana heikkoutena on kuitenkin pidetty sitä, että esikalevalainen juutalaisvaellus on sukuhistoriaksi kiistämättömän siisti. Postuumina maineenparannuseleenä on julistettu sala- tai tuplajuutalaisiksi, joiden esi-isät kehdatessaan pitivät Liittoa, takoivat Sampoa ja keräsivät meriittejä kansainvälisessä kulttuuritoiminnassa, kun varsinaiset suomalaiset kyräilivät jäkäläviljelmillään, jo ainakin Minna Canth (oik. Meira bar Kohvakka[4]) (juutalaiset keksivät naisasialiikkeen, sen tietävät kaikki) ja Paavo Ruotsalainen (tosiasiassa Paltiel Karelbaum), joka olikin vaikuttanut opillisesti epäilyttävältä, eikä siis ollutkaan mikään todellinen kristitty.

Katso myös[muokkaa]

Viitteet[muokkaa]

  1. Älä anna euroakaan SPR:lle! Ei pakolaisille. Tukekaamme omiamme
  2. [1]
  3. https://www.facebook.com/groups/625919537549935/permalink/666218206853401/?comment_id=666254213516467&comment_tracking={%22tn%22%3A%22R%22}
  4. Huomaa kierojuutalainen genderblender-homosaatio.
Napoleon-david.jpg Tämä artikkeli on kuin Napoleon eli pienikokoinen mutta älykäs ja katkera sekä
tahtoo valloittaa koko maailman, mikä näkyykin huumorin hämmästyttävässä tasossa.
Syöttämällä sivulle vitamiineja voit tehdä siitä suurvallan.