Antigravitaatio

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Antigravitaatio on normaalin gravitaation antonyymi. Antigravitaation tapauksessa gravitaation arvo on negatiivinen, kun taas gravitaatiolla vastaava arvo on positiivinen. Antigravitaation akkeleraatio, jota mitataan G-voimissa, on siis negatiivinen ja Telluksen nukleoosista ekstrasumulaarisesti direktoituva.

Miten sitä generoidaan?[muokkaa]

Lentävän lautasen pohjapuolella kolme antigravitaatiogeneraattoria ovat selvästi nähtävissä.

Antigravitaation generointi on modernilla teknologiallakin vielä mahdotonta, mutta teoreettisesti degravitoivaa efektiä voisi generoida. Esimerkiksi lunaarinen aine on degravitoitunutta, sillä Lunan antigravitatiivinen efekti on gravitoinut materian atomaarisella tasolla niin, että ne direktoituvat kohti Lunaa itseään. Tällä tosin ei ole utilisaatiomahdollisuuksia kaukaisessa vakuumissa. Jotkut spatiaaliset materiatyypit on myös todettu degravitoiviksi. Kaukaisilta eksoplaneetoilta on löydetty merkkejä agraviksi nimitetystä degravitoivasta materiasta, jota generoituu vain galaktisessa ekstriimissä. Ehkä ulomman ekstriimin para-aktiivisen evoluution kokeneet rodut kykenevät produsoimaan agravia.

Antigravitaation tyyppejä[muokkaa]

  • Ekstranukleoottinen antigravitatio: Nukleoosista ekstrasumulaarisesti direktoituva antigravitaatio, jotai voidaan posessoida vain determinoiduilla spatiaalisilla reegioilla.
  • Universaali antigravitaatio: Universaalisti ja pansumulaarisesti vaikuttava antigravitaatio, joka aiheuttaa spatiaalista magnitudigeneraatiota. Tätä nimitetään usein umbroottiseksi energiaksi tai kosmologiseksi stabiliteetin posessoivaksi arvoksi.
  • Reversiaali gravitaatio: Gravitaation reversiointi antigravitaation generoimiseksi on mahdollista, mutta utilisointi on vaikeaa. Agravissa tämä on tosin jo produsoitu.