Antero Vartia

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Wiki-deathstar.png
Tosikoille ja heille, joita aihe lähemmin kiinnostaa, on Wikipediassa artikkeli Antero Vartiasta pitkälti hänen itsensä kirjoittamana.


Antero Vartia (s. 22. elokuuta 1980 Helsinki) on helsinkiläisen kesäkahvilan islantilais-suomalainen isäntä, jonka elämän päämäärä on nousta Vihreiden puheenjohtajaksi. Ennen valintaansa kansanedustajaksi (2015) Vartia on kerännyt kokemusta mm. saippuanäyttelijän ja sosiaalipornojuontajan ominaisuudessa: noin kaksikymmentä innokasta fania muistaa yhä Vartian viiltävän roolin Salattujen elämien "Kuisma Savolaisena". Juontajana Vartia toimi toisessa MTV3:n kulttuuriteossa nimeltään Kadonneen jäljillä. Sarjassa etsittiin kadonneita henkilöitä, kuten Vihreiden kannattajia Sisä-Suomen maakunnista.

Vartian kirjalliseen tuotantoon kuuluvat Wikipedia-artikkelit hänestä itsestään ja hänen omistamastaan Mattolaituri-nimisestä kahvilasta. "Helsingin Kaupungin rakennusvalvontavirasto myönsi Mattolaiturin rakennustöistä kunniamaininnan Antero Vartialle ja betonitöistä vastanneelle Markku Sieppalalle Mattolaiturin talvibetonitöistä. Erityisesti betonirakenne on rakennusvalvontaviraston mukaan onnistunut erinomaisesti ja viraston mukaan se luo vaikutelman, että kiinteistö on aina ollut kyseisellä paikalla.", Vartia kirjoittaa Wikipediassa.[1]Hän on myös yrittänyt tallentaa Wikipediaan tiedostoa nimeltä 1097904 637198319625844 762466956 o.jpg. Vain kesäkaudella toimiva pulju ei ole mitenkään riittävän merkittävä ansaitakseen oman Wikipedia-artikkelin, mutta siellä se vain kyhjöttää. Itsestään kertovaan artikkeliin Vartia on yrittänyt lisätä kuvaa itsestään kahvilansa terassilla. Vartian Wikipedia-artikkeli kertoo hänestä mm., että "[j]o opiskeluaikoina Vartia myi matkamuistoja Helsingin Kauppatorilla" ja että hän "oli jo nuorena kiinnostunut yhteiskunnasta ja erityisesti taloudesta". Sen sijaan Wikipediassa Antero Vartiaa on kiinnostanut vain Antero Vartia.[2]

Vartia teki vuoden 2014 Euroopan parlamentin vaaleissa Vihreiden listalta erittäin mammuttitautisen kampanjan, jollaisia on totuttu näkemään lähinnä Eero Lehdeltä. Ainakin Etelä-Suomessa oli paikoin vaikea liikkua kaiken Vartia-kampanjamateriaalin vuoksi. Brysselin portit eivät auenneet, mutta Mattolaiturilla vaalikrapulaan samppanjatasoittavia siemaillessa oli hyvä valmistautua seuraavan kevään eduskuntavaalien myötä aukeavaan parlamentaarikon uraan.

Vapaa-aikanaan Vartia matkustelee trendikkyysindeksiltään riittäväksi arvioiduissa kohteissa ja vilkuilee himokkaasti Ville Niinistön kenkiä.

Shemale.jpg Tämä henkilöä käsittelevä artikkeli kaipaa tukevampaa ruokavaliota.
Voit auttaa Hikipediaa syöttämällä artikkelin henkilölle lisäkiloja.

Viitteet[muokkaa]