Annikki Tähti

Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
”Vähän muuten lähti Annikki Tähti”
~trad.
”Nyt tämä tyttö lähti! Sanoi Annikki Tähti.”
~trad.
Wiki-deathstar.png
Tosikoille ja heille, joita aihe lähemmin kiinnostaa, on Wikipediassa artikkeli Annikki Tähti.


Annikki Tähti (nyk. Annikin tähteet) on suomalainen eilispäivän esiintyjä. Eniten hän tykkää tehdä lauluja asioista, jotka eivät ole koskaan olleet ajankohtaisia. Annikki Tähti on pysytellyt pidempään julkisuudessa kuin aikalaisensa Vieno Kekkonen ja Brita Koivunen. Annikki Tähden kiertue-elämä jatkui vielä pitkään sen jälkeen kun muut vastaavan äänilajin lavaesiintyjät olivat jo ymmärtäneet lopettaa. Annikki Tähti on ollut useimpien suomalaisten tanssilavojen viimeinen esiintyjä - ihan oikeasti - ennen tanssilavan purkamista parempia käyttötarkoituksia silmällä pitäen.

Ikivanha vihreä[muokkaa]

Annikki Tähti on aina esiintynyt jotenkin konservatiivisesti ja vanhanaikaisesti. Erityisesti hitaat kappaleet ovat olleet hänen suosiossaan, koska niiden laulamisessa ei ole tarvinnut pitää kiirettä. Poikkeuksiakin on; Kuningaskobra (Vaasamamba Vaakamamba pöö svenska) on suorastaan pikavauhdilla esitettävä kappale. Hämmästyttävää kyllä, senkin Annikki Tähti pystyy tulkitsemaan kuin laahaavasti ja viivytellen.

Vastoin yleistä ammattiylpeyttä[muokkaa]

Annikki Tähti poikkeaa useista muista iskelmälaulajista elämäntavoillaan. Hän ei käytä alkoholia, mikä tekee hänestä poikkeuksellisen kevyen musiikki-artistin. Osittain ehkä juuri tästä syystä Annikki Tähti ei ole juuri lehtien lööpeissä komeillut. Annikki Tähti on edustanut musiikin tekijöissä sitä koulukuntaa, jonka tulee ennen kaikkea järjestäytyä ja valvoa keskitetysti etujaan. Tämä kaikki on vaatinut paljon aikaa itse musiikin tekemiseltä, joten Annikki Tähti ei suinkaan ole vuosittain julkaissut myyntilistojen kärkeen nousseita pitkänsoittolevyjä.

Nykyaika[muokkaa]

Laulaja Annikki Tähti on nykyisinkin olemassa. Pääosin hän on vain tuontantonsa omistusoikeuksia valvova henkilö, jonka kiertueet rajoittuvat pääosin vanhainkoteihin ja eläkejärjestöjen järjestämiin rientoihin eri paikkakunnilla.

Shemale.jpg Tämä henkilöä käsittelevä artikkeli kaipaa tukevampaa ruokavaliota.
Voit auttaa Hikipediaa syöttämällä artikkelin henkilölle lisäkiloja.