Anne Pönni

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

”Jeesuksen nimessä mä sanon itteni irti tästä!”


Anne Jessen löydettyään.

Anne Pönni on turkulainen jeesushenkilö, joka esiintyi Yle TV1:n MOT-ohjelmassa saatananpalvonnan ja Tuska-festivaalit mutkattomasti yhdistäneessä reportaasissa Saatanalliset sävelet.

Haastateltavana Pönni linjasi vajonneensa Saatanan pauloihin vihaamalla. Hän vihasi muun muassa lastentarhaa (pimeästi?) pyörittäneen äitinsä hoitolapsia, siinä määrin että olisi voinut ristiinnaulita ja paloitella nämä. Pönni kertoo palvoneensa Sielun Veljiä eikun Sielunvihollista piirtämällä pentagrammeja seinälle, kuuntelemalla pirullista metallimusiikkia, käyttämällä mustaa meikkiä(!!!), pukeutumalla mustiin nahkavaatteisiin (ilmeisesti kuin sadomasokistinen prostituoitu), katsomalla kauhuelokuvia ja lukemalla okkultistista kirjallisuutta, esimerkiksi Stephen Kingiä. Hän kävi myös Naantalissa morjenstamassa salatieteilijä Pekka Siitointa, joka olisi ottanut Annen tuntemattomaksi jääneen salaseuran jäseneksi. Pönnin selostuksen perusteella yhteisön toiminta koostui ainoastaan vanhojen jäsenten tappamisesta (kuin siat!!!).

Sitten Anne löysi Jeesuksen ja tuli tolkkuihinsa. Järjenpuuskissaan Anne otti pentagrammit pois, ryhtyi absolutistiksi, julistautui pihtariksi ja teurasti paholaismusiikkitallenteensa kirveellä kirkkokansan hurratessa. Hyvä Anne!

Katso myös[muokkaa]

Hikiquote notext.png Hikisitaateissa on kokoelma erinäisiä lainauksia Anne Pönniltä.


Aiheesta muualla[muokkaa]

Wikipedia-logo-v2-en.svg
Bruuu-hhuuu-hu-uttokansantulo! Wikipedian niin kutsutut "asiantuntijat" eivät ole kirjoittaneet tästä aiheesta (vielä) yhtään mitään!