Angry Video Game Nerd

Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Kohta menee PERKELE kuppi nurin..!

Angry Video Game Nerd (AVGN, suom. Vihainen videoriistanörtti jos et edes sen vertaa englantia osaa SAATANAN PASKAPÄÄ HOMOSEKSUAALI ROTAN RIPULI PASKA!!!) on ohjelma jossa arvostellaan (saatanan kullit vieköön) paskaakin paskempia pelejä. Yleensä pelit antavat ohjelman juontajalle ja pelaajalle eli "Nörtille" pelkän vitutus kohtauksen, mutta kun rimaa alitetaan urakalla, on pian kuppi nurin ja Nörtin kotona vallitsee ties minkälainen katastrofi aina ydinsotaan asti. Nörtti myös tunnetusti omistaa suuren viinakellarin, mitä alkoholistit kutsuisivat "maanpäälliseksi paratiisiksi". Nörtin sohvan takana piileksii myös erakoitunut Kitaraäijä, joka tulee toisinaan sohvan takaa reihumaan ja laulamaan pilalaulua Nörtistä.

HELVETINMOINEN myyntimenestys, jahka JUMALAUTA tulee.

Ne SAATANAN mukana esiintyneet julkkikset[muokkaa]

Silloin tällöin jotakin peliä pelatessa Nörtin kotiin on tehnyt asuntomurron vieraillut joku fiktiivinen otus, joka tapansa mukaan saa - Nörtin ollessa kyrpiintynyt - kunnon turpasaunan. Tämmöisiä henkilöitä ovat mm. Batman, Hämähäkkimies, Jason Voorhees, Freddy Krueger, Jokeri ja tietenkin Nörtin eniten vihaama Väiski Vemmelsääri, jonka ääntely on oikeasti sairasta kuultavaa. Alastonta naista ei ikävä kyllä tullut Nörtin pelatessa Atari Pornoa, mikä tietenkin kasvatti vitutusta huippulukemiin.

PERKELEEN Nostalgia Critic[muokkaa]

Lyhyesti: Nörtin Velipuoli. Yhtä paljon vittuuntuva. Hullumpi. Rääkyjä. Ylidramaattinen. Eiköhän se riitä, sillä vituttaa niin paljon saatana, etten aio enää sanoa halaistua sanaakaan, PERKELEEN KULLINIMIJÄT ja HAISUNÄÄDÄN MÄDÄT PERSEENREIÄT! Joten menkää vittuun siitä, tai Nörtti tulee ja hirttää teidät NES-ohjaimista, JUMALAUTA..!

Katso myös (paitsi jos olet niitä SAATANAN VITULLENSA SAAMATTOMIA KUKKAHATTUNATKUPERSEITÄ)[muokkaa]

Katso VITTU myös[muokkaa]

Questionmark.jpg ONKO SIVISTYKSESSÄSI JOKU PERSAUKKO?
Tämän sivun vitsi perustuu siihen, että se on kirjoitettu käsittelemänsä henkilön tai aiheen VITTUMAISELLA tyylillä AIVAN SAATANAN parodisin tavoittein. Mikäli et tajua tätä sivua, johtuu se todenVITUNnäköisesti siitä, että olet PERKELEEN TAJUTTOMAN sivistymätön barbaari, joka ei tiedä mistään PERSEENREIÄN PASKAN VITTUPERSEEN KYRVÄNREIJÄN VITUN KIVESKARVAN ANAALIKARVAN PAMPULASILAKKAVERHON PASKAJÖÖTIN MITÄÄN!. Ehkäpä sinun kannattaisi lukea enemmän sitä MUULIN KLITORISTA ESITTELEVÄÄ Wikipediaa, SAATANAN IDIOOTTIPEELO!
Angry nintendo nerd.jpg Kiitos sinun tämä saamarin artikkeli on vitun tynkä kuten kullisikin joten NYT VITTUJEN KEVÄT MUOKKAAT TÄTÄ TAI MINÄ TULEN MUIDEN HIKIPEDISTIEN KANSSA REPIMÄÄN SINULLE PARI UTTA PERSEREIKÄÄ SAATANA! Vittu teidän peelojen kanssa.