Andy McCoy

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Wiki-deathstar.png
Tosikoille ja heille, joita aihe lähemmin kiinnostaa, on Wikipediassa artikkeli Andy McCoy.

”Mä lopetin aineiden käytön neljä vuotta sitten.”

~Andy McCoy haastattelussa (usealla vuosikymmenellä)

Andy McCoy (s. 11. lokakuuta 1962 Pelkosenniemi) on suomalainen skiddansoiddaja.

McCoy syndy Lapis mud flyddas skidinä Sveduu. Dukholmas sidä alko nappaan musa ja enkub blääsäämine ku kado just siin naapuris asu jamaikalaine jäbäki. Sid faija sai daas duunii ku Andy oli neljädoisd ja perhe lens Stadii. Andy oli sillee ed midä helveddii, dääl o vaa Vigvämit ja dasavallanpressat. Onneks kuitenki Ändil oli kaljaa ja se pysty sitte alottaa jo neljätoistavuotiaana Räkä Malmin ja broidinsa kaa musiikin teon.

McCoy suoritti ajallaa perusskolen loppuun. Ähähä. Lukioon ei silti menny ku kelas et ei sit koskaa pääsis jenkkeihi. Vuonna kasikyt Andy liiddy Pelle Miljoona Oy:hyn ku Pelle on asia jädgä ja just sellasii et tällasii pitäs löytyy enemmänki mut ei löydy ku dääl o yleised vaa idiooddei. Samana vuona perustettii bändi Hanoi Rocks ku se on lajikkeen nimi, Vietnamin hepon, mikä oli kai sit sillon sen mielesd parhaita. Sit bändi otti käytännöks et vaik sä oisit kekannu biisin ite ni Real McCoy luki siel levynkannes. Et McCoy ois tehny sanan ja sävelet, höhöhöhö.

Hanoi meniki kasikaks kasiviis siin jossai tosi isoks ja tunnettiin kolmel mantereel. Niis ne myös asu, ku eihä yks maa riitä. Andy kulutti kasikytluvul ja Hanoi Rocksin hajoomisen jälkee n. 56 % Euroopan heroiinista. Hanoist asti se on ollu helkkarin iso nimi. Pelkosenniemelläki missä se syndy tehtiin sille männystä patsas. Mänty on kato se puu. Varmaa olis sieldäki voinu muita julkkiksii valita mut valittii Real McCoy.

Andylla on edellee terve ruumis ja sielu. Ei sil muuden ois ollu chänssiä osallisduu Big Brotheriin, mut sen se teki two thousand and hörteen. Sit melko pian se alko kuitenkin kelaa, et ei helvetti, mul on taidetta näyttelyssä ja oon saleen mielummin siellä. Piti poistuu sit parin päivän pääst mut kato kun ne heitti jo ennen sitä. Se oli kilahtanu kun sen taidetta oli alettu turmella koska niin ne idioodid siel, sitä ne vaa osaa, ja sit se oli jotai uhkaillu.[1]

Imitshtaiteilijana McCoy ei koskaan juuri menstyny ku jengi ei kai vaa digannu. Se maalaili teininä graffiteja Moskovan metroon ja kuvas ne aina videolle. Sit myöhemmi se on aina julkaissu graffitivideoitaan YouTubes salanimellä "rasko".

Katso myös[muokkaa]

Viitteet[muokkaa]

Treble staff with notes 01.svg RAAAH! Tämä musiikkiin liittyvä artikkeli on tällaisenaan puolen minuutin hc-punkpläjäys eli tynkä.
Tee siitä mieluummin nälkävuosien pituinen proge-eepos
.
Shemale.jpg Tämä henkilöä käsittelevä artikkeli kaipaa tukevampaa ruokavaliota.
Voit auttaa Hikipediaa syöttämällä artikkelin henkilölle lisäkiloja.