Anaheim Dicks

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Information.gif Voi olla, että tämä artikkeli ei ole syvältä, mutta ainakaan siinä ei ole kuvia.
Tee päivän hyvä työ ja kuvita artikkeli mielellään aiheeseen liittyvillä kuvilla.
Tarkempia tietoja saattaa löytyä keskustelusivulta.

Anaheim Dicks (suom. Anaheimin molot) on pohjoisamerikkalainen esiintyvä heinäseiväsryhmä. Suomalaista värinää ja vaikutelmaa ryhmään tuo ehdottomasti Teemu Selänne. Ryhmällä on ystävyysseura Venäjällä, joka tunnustaa nimeä Moskovan Dynamo.

Pyrkyä riittää[muokkaa]

Muiden heinäseiväsporukoiden tapaan Anaheim Dicks on tavoiteltu suojatyöpaikka, johon erityiset kykyjenetsijät värväävät maajussille morsian-tyyppejä Euroopasta. Pelkkään heinäseivästelyyn keskittyminen on haastavaa, eivätkä siihen kykene kuin määrätyn älykkyysosamäärän omaavat uroot, joten ranking on ankaraa ja rankkaa. Päästäkseen luistelemaan rapakontakaisiin rahakaukaloihin joutuu myös taipumaan lobotomialeikkaukseen, jossa molemmat aivolohkot poistetaan ja tilalle asetetaan musta kumilätkä eli kiekko.

Amerikkalainen kansanhuvi[muokkaa]

Myös keskivertoamerikkalaisen käsityskyky on rajoitettu, joten siten on täysin ymmärrettävää ja tiedostettavaa, että huvitukset noudattavat samaa linjaa. Heinäseipäillä sohiminen on helposti omaksuttavaa ajankulua ja viihdettä, joka on helppo tuotteistaa ja rahastaa. Amerikasta on viime vuosikymmeninä tapahtumaketjun vaiheita ja lieveilmiöitä pyritty myös tehokkaasti kopioimaan Euroopassa, joten enää ei suomalaisenkaan heinäseiväsyleisön tarvitse selvin päin pitkästyä heinäseiväshalleissa. Sitä paitsi humalassa huutelu ja ölähtely sekä mökeltely tapahtuman yhteydessä on olennaista, joten sitä ei erikseen edes jälkeenpäin tarvitse kenenkään tapahtumaan osallistuvan hävetä.

Ympäristökysymykset ja ilmastoinninmuutos[muokkaa]

Nykyaikaan kuuluu, että heinäseivästelyn tulee tapahtua keinovalossa. Tapahtuman seuraamisen tulee olla mahdollisimman vaivatonta ja miellyttävää. Heinäseivästelyä varten on rakennettu kautta pohjoisen pallonpuoliskon suuriin asutuskeskuksiin erityisiä halleja, jotka kuluttavat valtavasti energiaa. Tämä on jo jossakin aiheuttanut vaatimuksia siihen suuntaan, että peli palautettaisiin takaisin ulkokaukaloihin. Hallissa pitää samanaikaisesti olla sekä kylmää, että lämmintä. Samanaikaisesti yksilölliset tarpeet tulee huomioida mm. sen suhteen, että jokaiselle yhteiskuntaluokalle löytyy sopiva ympäristö seurata tätä jaloa peliä. Vip-yleisö ei tunnetusti ole halukas karsimaan pelkästään sille varatuista ja tarjotuista mukavuuksista, mutta lippujen hinnan karkaaminen tavallisen rahvaan ulottumattomiin tekee huvista varakkaallekin sietämättömän kallista. Tämän yhtälön ylläpitäminen on taas liian kallista ns. ympäristön kannalta, joten vielä toistaiseksi ympäristön on katsottu olevan velvollinen tinkimään vaatimuksistaan. Anaheim Dicksien onni on olla Amerikassa, jossa ympäristö on aina ja kaikessa - paitsi maisemakorteissa - toisarvoisella sijalla.