Alvar Aalto

Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
”Muoto on mysteeri joka väistää määritelmiä mutta antaa ihmiselle hyvän olon”
~Alvar Aalto toteaa Seiskassa.
Wiki-deathstar.png
Tosikoille ja heille, joita aihe lähemmin kiinnostaa, on Wikipediassa artikkeli Alvar Aalto.


Hugo Alvar Henrik Aalto
Alvar Aalto 2 278x222.jpg
Burman Diktaattori
vallassa 20122082
edeltäjä Than Shwen
seuraaja -
syntyi 3. helmikuuta 1898
kuoli 7. huhtikuuta 2084
Uuden Myanmarin vallankumouskamppailussa Naypyidawissa
puolue NWO

Hugo Alvar Henrik Aalto (3. helmikuuta 1898 – ) on suomalainen arkkitehti ja tuleva Burman diktaattori. Hän on lisäksi yksi vaikuttavimmista Illuminatiin kuuluvien sukujen jatkajista, joka nuoresta iästään huolimatta tulee nousemaan seuraavaksi uuden Burman valtaistuimelle ja tulee hallitsemaan sitä voittoisat 70 vuotta, ollen samalla Uuden Burman Imperiumin ensimmäinen ja viimeinen hallitsija.

Alku[muokkaa]

Varoitus: Osa seuraavasta kirjoituksesta on otettu suoraan Alvar Aallon pyhästä kirjasta Valkoinen pöytä ja saattaa paljastaa yksityiskohtia sen juonesta.

Alvar Aalto syntyi vuonna 1898 Finlandia-talon raunioista ja kasvoi sangen nopeasti täysi-ikäiseksi, vajaassa kolmessa vuodessa. Saavuttaen näiden vuosien aikana rutosti suosiota, josta seurasi luonnollisesti satoja seuraajia, jotka rakensivat 20:teen vuosisataan mennessä kymmeniä temppeleitä Aallon piirustusten mukaisesti. Myöhemmin jo tuhatlukuiseksi nousseesta seuraajamäärästä huolimatta neljävuotias Alvar ei tuntenut omaavansa tarpeeksi valtaa, joten hän päätti suorittaa ensimmäisen julkisen voimannäytteensä. Tuona päivänä maasta nousi 17 rakennusta, 17 patsasta ja 17 maljakkoa, 17 tunnin aikana. Alvar nousi eduskuntatalon päälle ja kiljaisi "Tulkoon valkeus", näin syntyi Kiasma.

Nousukausi[muokkaa]

Seuraavat 100 vuotta menivät Aallon kohdalla kuin lentäen. Hänen ei tarvinnut kuin nimetä seutu ja siellä kasvoi jo rakennus hänen nimissään. Näiden vuosien aikana syntyi myös unelma uudesta Burman imperiumista, joka tuottikin Aallolle odotettua enemmän päänvaivaa, sillä vastahan nimi oli vaihdettu Myanmariksi alle 20 vuotta aiemmin, suurella vaivalla. Aalto ei luovuttanut. Lopulta hän sai aikaan sopimuksen, jonka mukaan hän tulisi astumaan valtaan vuoden 2012 loppupuolella, samoihin aikohin uuden Neuvostoliiton ja G.W. Bushin kolmannen valtakauden alkaessa.

Vielä myöhemmin tästä Aalto päätti jälleenrakentaa jotakin synnyinraunioistaan. Ensin niistä kasaantui Eiffel-torni, mutta koska Aalto ei ollut tyytyväinen keskeneräisen näköiseen metalliviritelmään, hän hylkäsi sen ja se tungetiin Ranskaan muun sonnan sekaan. Seuraavaksi paikalle nousi 46 metriä korkea patsas joka esitti 40-vuotiasta yksinhuoltajaitiä. Tähän Aalto ei myöskään ollut tyytyväinen, joten sekin päätyi Ranskaan. He nimesivät sen vapaudenpatsaaksi ja lahjoittivat yhdysvaltoihin. Viimein paikalle nousi vielä tänäkin päivänä siinä nököttävä valkoinen linna, nimeltään Finlandia-talo, joka on millintarkka kopio rakennuksesta jonka raunioista Alvar Aalto aikoinaan syntyi.

Alvar Aallon arkkitehtuuria upeimmillaan.

Vetäytyminen julkisuudesta[muokkaa]

Vuosi 1976 oli erittäin masentavaa aikaa nuorelle Aallolle: häntä haukuttiin antikristukseksi ja pimeyden herraksi kaikissa medioissa ja monet hänen läheisimmistään menehtyivät Ruotsissa isorokkoon. Niinpä Aalto päätti kadota, ja katosikin kesähuvilaltaan 11. toukokuuta, eikä hänen uskota palaavan ennen kruunajaisia 2012. Katoamisesta huolimatta hänen kaavoittamiaan rakennuksia nousee päivä päivältä yhä enemmän ja enemmän ympäri maailmaa valmistellen tätä suurta päivää jolloin hän on palaava ja nouseva valtaan Burmassa. Hänen uskotaan tulevan olemaan yksi uuden Burman voittoisampia keisareita kautta aikain.

Profetia[muokkaa]

Alvar Aallon palatsi Myarmanissa.

Tämä osio sisältää otteita vanhasta keskieurooppalaisesta profetiasta, joka kertoi ennalta Alvar Aallon tulemisen.

Pääartikkeli: Alvar Aallon Profetia

Tausta[muokkaa]

Aallosta on kerrottu tarinoita jo vuosisatojen ajan Myarmanin maaperällä. Hänelle on valmistettu myös oma palatsi Burman pyhässä sodassa ottamien sotavankien luista jo 300 vuotta ennen syntymäänsä Burman eteläisimpään maanosaan. Aallon kerrotaan itse suunnitelleen palatsinsa ja luovuttaneen sen piirrustukset eräällä nuorelle munkille tämän unessa, noin 200 vuotta ennen kyseistä sotaa.

Tuhatpäinen armeija[muokkaa]

Kerrotaan, että Alvar Aalto johtaa vallankaappauksensa keskellä vuoden 2012 kaaosta tuhatpäisen armeijansa avulla. Armeijan kerrotaan olevan vahvempi ja voitokkaampi kuin mikään muu maanpäällinen armeija ja että se on varustettu kultaisilla norsunluumiekoilla. Tarina ei kerro mistä kyseinen Spartalainen joukko on peräisin.

Kultainen Hevonen ja sen Kaksitoista päätä[muokkaa]

Kerrotaan myös että Aalto julkaisee vuotta valtaannousunsa jälkeen lastenkirjan, jonka nimi tulee olemaan Kultainen Hevonen ja sen Kaksitoista päätä. Kirja tulee menestymään maan markkinoilla, osittain siksi että se on Burman ensimmäinen ja ainoa kirja.

Aiheesta Muualla[muokkaa]

  • Alvartologia Link external.PNG Uskonto joka perustuu Alvar Aallosta kertoneeseen profetiaan.