Allah

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Näyttääkö tämä sinusta Jumalalta? Vai onko siinä tatuoitu ahteri ja penis?

”Mitä hittoa? Tarkoitatko, että täällä on toinenkin...”

~"ainut Jumala"

Allah on kaikkien muslimien johtaja ja ylikuningas. Allah luokitellaan jumalaksi.

Ulkonäkö

Mekassa havaittu Allahin erektio.

Kukaan, edes kaikista fanaattisimmat allahiitit, ei kykene tarjoamaan mitään kuvausta siitä, minkä näköinen Allah oikeasti on. He väittävät, että se johtuu siitä, että Allah olisi liian pyhä maalattavaksi, eikä suinkaan siitä, että he eivät tiedä, miltä Allah näyttää. Jos epäilet, että he eivät tiedä, miltä Allah näyttää, ja epäilet, että se johtuisi siitä, että Allahia ei ole olemassa (jolloin sen ulkonäöstä ei tietenkään voi tietää), pääset tutustumaan allahiittien toiseen kauniiseen ajatukseen, jihadiin.

Asuinpaikka

Allahiitit ovat sitä mieltä, että Allah elää todellisuudessa, jota kutsutaan Jannahiksi. Se on jonkinlainen parafyysinen asuinsija, jonka olemassaoloa ei pääse varmistamaan. Tämä osoittaa Raamatun Koraania paremmaksi, koska me tiedämme, että Taivas ja Helvetti ovat todellisia.

Historia

Allah-action-figuuri

Allahista ei tunnetussa historiassa ollut kuultu ennen kuin profeetta Muhammed kertoi Hänestä. Muhammedin mukaan taivaan enkeli antoi hänelle Koraanin ja hän itse pääsi kerran kahden nuolenkantaman päähän Allahista, mutta kukahan senkin mittasi?

Sukulaiset

Vaiettuja, suorastaan kiistettyjä. Kuinkahan häpeällisiä lienevät?

Allahin koko

Allahin kokoa on tutkittu kautta historian. Osa teologeista on esittänyt, että Allah on suuri. Ääripäät ovat olleet jopa sitä mieltä, että Allah on niin suuri, että on joka paikassa; myös siellä minne aurinko ei paista. Enemmistö on kuitenkin sitä mieltä, että Ramadan on hyvä, kun yölläkin voi syödä. Päivisin voi sitten näytellä hurskasta ja paastota; Allah ei siis näe öisin, eikä ole siellä minne aurinko ei paista. Nyt myös Allahin kokoa on tutkittu empiirisesti ja päädytty siihen tulokseen, että Allah on

Selvästi normiautotallia pienempi. Tietysti isompi kuin lasten leikkimökki, mutta kaukana mistään omakotitalosta.

~Marlene Dietrich

Shemale.jpg Tämä henkilöä käsittelevä artikkeli kaipaa tukevampaa ruokavaliota.
Voit auttaa Hikipediaa syöttämällä artikkelin henkilölle lisäkiloja.