Alaska

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Kauppakirjan syöneen harmaahylkeen lapsenlapsenlapsenlaps...lapsi.

Alaska on Amerikan osavaltio, joka sijaitsee Kanadassa. Hämärän peittoon on jäänyt syy, miksi Amerikan osavaltio ei sijaitse Amerikassa, mutta huhujen mukaan asiaan liittyvät eskimot, Venäjä ja kolme täysin viatonta jääkarhua.

Historia[muokkaa]

Venäjä myi Alaskan Amerikalle ja katui sitä syvästi kylmän sodan aikana. Kauppahinnasta on ollut keskustelua myöhemmin, mutta lopullisesta myyntihinnasta ei ikinä ole tullut selvyyttä, sillä alaskalainen harmaahylje söi kauppakirjan vuonna 1897. Yleisesti kuitenkin oletetaan, että kauppahinta olisi ollut jotain keskikokoisen suomalaisen naarashirven ja parin suurehkon valkoisen terävähampaisen hyvinsyöneen jääkarhun väliltä.

Hyökkäys Alaskaan[muokkaa]

Alaskasta on löytynyt kultaa sekä öljyä, ja presidentti George W. Bush suunnittelikin hyökkäävänsä sinne maaliskuussa 2006, kunnes hänelle kerrottiin, että Alaska kuuluu Yhdysvaltoihin. Bush hyökkäsi yksin Alaskaan ja valloittikin sen huhtikuussa 2006. Hän kommentoi asiaa myöhemmin näin: "Hyvät kansalaiset, kaikkien meidän tietämättämme pohjoisessa Kanadassa piilotteli valtio nimeltä Yhdysvallat. Minä ja Amerikan hallitus päätimme, että Pohjois-Amerikan mantereella ei suvaita muita valtioita kuin Amerikka ja Kanada, joten me päätimme hyökätä Yhdysvaltoihin. Kansalaiset, me voitimme sodan ja nyt myös Yhdysvallat on osa Amerikkaa!"

Alkuperäiskansa ja intiaanit[muokkaa]

Amerikkalaisen alkuperäiskansan lisäksi Alaskaan on soluttautunut sepataristikansa, joita kutsutaan kansainvälisen halveksunnan nimissä eskimoiksi. Yhä suuremmaksi paisuva eskimo-ongelma onkin pakottanut Yhdysvallat jyrkkiin vastatoimiin alkuperäiskansan amerikkalaisten etuuksien ja elinolojen ylläpitämiseksi.

Nykypäivä[muokkaa]

Alaskassa kasvaa lunta ja sieltä ei edelleenkään tule mitään muuta hyvää kuin pakkanen ja amerikkalainen Santa Claus, joka kaikkien suomalaisten tietämyksen mukaan käy kerran vuodessa hyvästä tahdostaan avustamassa Amerikan Yhdistyneiden Idioottien kansakunnan kaikkein vähäosaisimpia Korvatunturilta käsin. Tosin Stephen Hawking on edelleen hieman hämillään Sarah Palinin vaalikampanjansa aikana esittämistä ehdotuksista ihmisten ja dinosaurusten rauhallisesta rinnakkaiselosta vuonna kivi & keppi, se on hieman ristiriidassa viimeisten 30 vuoden rullatuolissa istumisen jälkeen mieleen tulleiden ajatusten kanssa, mutta jos amerikkalainen kuvernööri niin televisiossa sanoo, kai se sitten totta on. Shame on You, Darwin.Patriota.png God bless America, tämä artikkeli on turhan kommunistinen Hikipediaan.
Voit auttaa vapauden ja demokratian levittämistä laajentamalla artikkelia.