Alabama

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

”Sweet home Alabama”

~Lynyrd Skynyrd
Jotkut sanovat että Alabama on härskin muotoinen.

Alabama on Yhdysvaltain:n eteläinen osavaltio, joka nimettiin Lynyrd Skynyrdin iskelmäkappaleen, Sweet Home Alabaman mukaan. Alabaman osavaltion lounaiskulma saattaa mieleltään kieron ihmisen mielestä muistuttaa penistä. Mikäli mielestäsi viereinen kuva on normaalin ja siveellisen tai tavattoman suuripäisen luonnonoikkukonttaajan näköinen, olet terveen kirjoissa.

Historia[muokkaa]

Odotahan kun päästään keskustaan...

Alabamaa asuttivat alun perin alabamaintiaanit, jotka ovat saaneet nimensä osavaltion mukaan. Heidät on kuitenkin tuupattu reservaatteihin jo vuosisatoja sitten. Jatkuvasti vaihtuneen isäntämaan vuoksi osavaltion väestöstä tuli ajan myötä niin sekasikiöistä, että alueen liikenne on verrattavissa räikeän kaaokselliseen tilataideteokseen. Forrest Gumpin ulostulo vuonna 1994 paitsi, että paljasti alabamalaisille missä he asuvat, teki osavaltiota tunnetuksi myös sen rajojen ulkopuolella, ja filmiä käytetään yhä opetusmateriaalina paikallisissa kouluissa.

Triviaa[muokkaa]

  • Alabama on USA:n osavaltio numero 22. Pääsyyllisenä tähän pidetään sitä, että alabamalaiset eivät osaa laskea sen pidemmälle.
  • Alabaman ilmasto on yleensä kuuma tai kostea, joskus kuuma sekä kostea, mutta yleensä joko kuuma tai kostea, tosin ilmasto saattaa myös olla sekä kostea että kuuma.
  • Alabaman motto: Alabamalaiset: Edelleen fiksumpia kuin mississippiläiset.
  • Huhun mukaan osavaltiossa on joskus käytetty kansalaisoikeuksia, mutta moisesta tapahtumasta ei ole säilynyt minkäänlaisia todisteita.

Katso myös[muokkaa]

Patriota.png God bless America, tämä artikkeli on turhan kommunistinen Hikipediaan.
Voit auttaa vapauden ja demokratian levittämistä laajentamalla artikkelia.