Ab-Pro

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Tämän peniksen edellinen omistaja oli tyytyväinen Ab-Pron käyttäjä.

Ab-Pro on TV-OSTAOSTAOSTAOSTANYTHETISAATANA-SHOP:n markkinoima peniksenpidennyskoje. Sitä pumppaamalla saat mahtavia tuloksia ja vain viidessätoista vuodessa! Eikä siinä vielä kaikki!

Jos ostat heti, saat myös videon, jossa alan ammattilaiset kehuvat laitetta maasta taivaaseen kolme minuuttia, jonka jälkeen filmi leikataan, kun hemohessiä ja kasvuhormoneja vetävät painonnostajat saavat sydänkohtauksen.

Eikä siinä vielä kaikki! KYLLÄ, KUULIT OIKEIN!!! Saat myös kaupan päälle tälläisen erikoisterskamuotin, joka on pölyttynyt hyllyssämme viime joulusta saakka!

Eikä siinäkään vielä kaikki! Saat myös tälläisen vempeleen, joka on pölyttynyt hyllyissämme viime joulua edeltävästä joulusta saakka! Siis toissa joulusta!

Käytännöllisyys

Ab-Pro on helppo taittaa kasaan ruuvipenkissä kolmen metrin titaaniseoksisella vipuvarrella. Se painaa vaivaiset 600 kilogrammaa ja on niin pieni, että ovia tarvitsee leventää vain 1,2m, jotta saat sen mahtumaan autotalliin.

Materiaali

Ab-Pro on laadukasta N'Ubuntuorjien käsityötä. Materiaalina on käytetty paksua pahvia, ja herkästi ruostuvaa rautaa. Laitteen voi helposti pestä painepesurilla, mikäli pesuri on helppokäyttöinen.

Takuu

Jos laite menee rikki niin saat korjata sen itse ilmaiseksi, jos maksat 5€/min.

Hinta

Vain 6999 kruunua/kg + toimituskulut (N'Ubuntuorja kantaa laitteen Japanista asti pään päällä).