Aasi

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Stop hand.png

Tämä artikkeli on pyhäinhäväistystä ja törkeää jumalanpilkkaa!
Artikkelin keskustelusivulla voi keskustella arvomaailmojen ja kulttuurien kohtaamisesta, mutta rakentavampaa on lähteä ulos riehumaan ja polttamaan Tanskan lippuja.
Artikkelin tekijää pyydetään menemään vessaan ja pysymään siellä pitkään.
Aasi (kavioeläin)
Surfer donkeys.jpg
Aasit harrastavat usein surffauksen ohella myös cheer leader -toimintaa, elokuvakerhoa ja strippiklubeilla laukkaamista.
Koko nimi: Donkey Kong Iihahamos
Syntymäaika: ennen ajanlaskumme alkua
Syntymäpaikka: Beetlehem, samassa tallissa Jeesuksen kanssa
Uskontokunta: pierupukkilaukka
Kuolintapa: Shrek kyllästyi aasiin ja talloi sen
Hiusten väri: useimmiten musta, jouheva
Saavutukset: aasi on ainoa elollinen olento, jonka päällä Neitsyt Maria on istunut hajareisin
Miksi mainitaan
Hikipediassa:
Sinne vaan, muiden aasien kanssa juhlimaan!
Pilkkanimet: muuli

Aasi (Conis stultus) on pitkäkorvainen nisäkäseläin, joka huutaa hirnumisen sijaan. Aasin perseessä on tupsupäinen häntä ja kyseisen hännän alta tulee paskaa. Aasi on tullut tunnetuksi useista elokuvarooleistaan, mm. elokuvassa Shrek. Noin puolet äänestämään vaivautuvista amerikkalaisista samaistuu aasiin.

Rooman valtakunta, Israelin juutalaiset ja aasi[muokkaa]

Rooman valtakunnassa aasia käytettiin vaunujen vetäjänä sekä hallitsijana. Tunnetuin roomalainen aasi oli Julius Caesar, joka oli niin tyhmä, ettei tajunnut ottopoikansa Brutuksen suunnittelevan salaliittoattentaattia hänen hirnuvaa persoonaansa kohtaan. Lopulta tämäkin mahtiaasi meni lihoiksi, niin kuin sinäkin poikani.

Israelissa aasi oli kuormajuhta ja ratsu, jolla ratsastelivat lähinnä raskaana olevat naiset ja paimentolaiset. Tunnetuin aasilla ratsastanut muija oli Neitsyt Maria, joka venasi Jeesusta istuessaan aasin päällä hajareisin. Joosef ei ollut tapahtuman johdosta yhtään mustasukkainen, koska hän ei edes ollut Jeesuksen isä, eikä häntä voinut paskan vertaa kiinnostaa muu kuin viina ja halvat pornovideot.

Keskiajan talonpojat ja aasi[muokkaa]

Talonpojille aasi oli edelleenkin juhta, mutta aasi osallistui myös maanviljelyyn. Lopulta aasia vahvempi hevonen ja härkä syrjäyttivät aasin, jonka johdosta aasi alkoi hankalaksi. Aasin pääkallosta kasvoi umpiluinen ja aivoista ilkeät ja pahansisuiset. Aasi opittiin tuntemaan oikeana jääräpäänä ja äksyilijänä.

Aasista tuli niin epäkiva elukka, ettei sillä kukaan enää halunnut harjoittaa elämäntapaansa. Maatalojen isännät keksivät, että aasin voi sitoa liekaan ja käydä lykkimässä sitä tallissa. Tämän johdosta aasille on kehittynyt voimakas ääni "AAA-HII!", joka on nykypäivänä jäänne aasin muinoin kokemasta tunteesta.

Villi Länsi ja aasi[muokkaa]

Amerikan Villissä Lännessä aasi oli vanhojen patujen ratsu, jolla ratsastettiin selvinpäin saluunan eteen ja kännissä kotiin. Aasit jalostuivat Amerikoissa niin hyvin, että niiden nykytasolle kehittynyt muoto on varsin erityislaatuinen. Nykyinen jenkkiaasi on harmaakarvainen, käyttää solmiota, puhuu mitä sylki suuhun tuo ja on erityisen sotahullu. Tunnetuin jenkkiaasi on George Bush, vaikkei edes kuulu Amerikan viralliseen aasien puolueeseen.

Villin Lännen aasien elämää kuvastaa erinomaisesti myös nykyamerikkalaisen olomuoto. Amerikkalaiset ovat hyvin syöneitä McDonald'sin suurkuluttajia, joilla on tarve aksentoida puhettaan hirnahduksilla ja vääntäessään läjän höyryävän kuumaa lantaa keskelle katua, he tökkäävät siihen kuningastaan Bushia esittävän drinkkikoristeen.

Diskon aikakausi ja aasi[muokkaa]

Diskokuningas ja aasien aasi John Travolta turpakarvat ojossa ja jouhet rullalla. Iihahaa, papa!

1970-luvulla tuli disko ja rintakarvat. Aasit olivat tuolloin harvinaislaatuisen karvaisia ja käyttivät suuria hopea- ja kultariipuksia. Aasien muotimakuun istuivat myös kirjavat kauluspaidat sekä homoeroottinen musiikki, kuten Bee Gees, The Beatles ja Village People. Aaseista kuumin ja kiimaisin oli Elvis-wannabe John Travolta, jolla oli kulmakunnan tuuheimmat rintakarvat ja jouhevimmat turpahaivenet.

Aasit jatkoivat Elviksen perinteitä vatkaamalla lanteita ja hirnumalla Fordin takapenkillä. Diskon kuoltua syntyi satoja aasihenkisiä elokuvia, kuten esimerkiksi high school -musikaali Grease ja diskohitti Saturday Night Fever. Aasit samaistuivat Elviksen tyyliin rasvaamalla jouhiaan ja käyttämällä kavioissaan erityislaatuisia tanssikenkiä. Aasikulttuurin kenkiin on ihastunut myös pedofiili Michael Jackson.

2000-luvun teknosukupolvi, teinit ja aasi[muokkaa]

Nykypäivänä aasi on jäänyt vain muinaismuistoksi, eikä sitä hyödynnetä mihinkään. Sana "aasi" on nyky-yhteiskunnassa haukkumasana, jolla kuvaillaan jälkeenjäänyttä, hidasta ja vähäjärkistä ihmistä. Aasien niitettyä mainetta pieninä itsepäisinä panokoneina, on nykypäivän ihmisten sanavarastoon näin ollen syöpynyt kuvaus noista taipumattomista paskiaisista.

Nykyaasi on toiselta nimeltään teini, joka vetää kännit vähintään kerran viikossa, polttaa Marlboroa ja harrastaa seksiä ammattikoulun sähkömiesopiskelijoiden kanssa. Naaraspuolisella nykyaasilla on pullataikinaa muistuttava roikkomaha, pienet rinnat, paljon finnejä, tarve kiroilla ja pitää itsestään ääntä sekä jaella alapäätään. Koirasaasit ovat sähkölinjalla ammattikoulussa opiskelevia, haperopartaisia ja falsettiäänisiä idiootteja, joilla on järjestäen alkoholiongelma ja/tai jokin sukupuolitauti.

Miksi aasilla on pitkät korvat?[muokkaa]

Adult neon trans.gif Tämä artikkeli on luokiteltu K18-materiaalia sisältäväksi,
joten jos olet alaikäinen, tulet oppimaan jotain uutta!

Seuraava teksti on Jumalan pilkkaa ja rienausta. Pikkusieluisimmat menkööt Wikipediaan itkemään.


Olipa kerran Maija ja Maijalla oli karitsa. Eräänä päivänä susi vei karitsan ja Maija oli hyvin surullinen. Maija alkoi viillellä itseään paimensauvalla ja kuunteli Rammsteinin musiikkia kyynelsilmin. Siinä samassa hänen eteensä ilmestyi mies valkoisissa, joka ilmoitti, ettei Maijan tarvitse pelätä.

Mies oli Jeesus Nasaretilainen, joka kertoi Maijalle karitsan olevan turvassa Herran valtakunnassa. Maija oli onnellinen kuullessaan tämän ja alkoi hymyillä. Jeesuksen sydän suli kun hän näki pikku-Maijan hymyilevän ja palkinnoksi Jeesus käytti häntä hyväksi. Maijan oli luvattava Jeesukselle, ettei tämä kertoisi äidilleen mitään.

Jeesuksen mentyä Maija oli niin iloinen ja huumaantunut saamastaan orgasmista, että hän juoksi kotiin kertomaan äidille. Hän oli tyystin unohtanut, että Jeesus oli kieltänyt häntä kertomasta. Äiti oli kauhuissaan kuullessaan jonkun huru-ukon panneen hänen 5-vuotiasta tytärtään ja niin äiti lähti haulikon kanssa ulos etsimään Jeesusta.

Jeesus ilmestyi Maijalle uudestaan kun äiti oli lähtenyt. Jeesus oli vihainen ja moitti Maijaa siitä, että Maija oli kertonut äidilleen. Jeesus raiskasi Maijan ja potki hänet henkihieveriin. Maijan itkiessä lattialla omassa oksennuslammikossaan, Jeesus otti taikasauvansa ja taikoi Maijalle pitkät korvat. Sitten Jeesus lähti.

Kun Maijan äiti palasi kotiin, oli hänen tyttärensä alasti keskellä olohuoneen lattiaa. Maijan takamus oli kuin raastinrautaan hiottu levinnyt sianperse ja hänen päässään kasvoi kaksi pitkää, karvaista korvaa. Maijan äiti oli järkyttynyt ja kysyi Maijalta mitä tapahtui. Maija vastasi hirnahduksella.

Kului viikko ja Maija oli muuttunut aasiksi, joka laidunsi pihaviheriöllä tuottaen lantaa äidin kukkapenkkiin. Eräänä yönä Maija-aasin syödessä rehuja pihanurmella, ilmestyi Jeesus kolmannen kerran. Jeesus kiipesi aasin selkään ja ratsasti sillä lähimpään kaupunkiin viinakauppaan. Näin Maijasta tuli Jeesuksen uskollinen ratsu.

Mikä oli tarinan opetus? Se, ken ei usko Jeesukseen ja evankeliumiin, on tuleva olemaan Herransa aasi aina myötä- ja vastavedossa, aina peräsuoleen asti.