Aapiskukko

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Jos homot pääsevät naimisiin, niin pian ihmiset pakotetaan avioon kukkojen kanssa!

Aapiskukko on tekosivistyneen homomafian salaliittona käyttämä demoninen olento. Aapiskukko liittyy lukemiseen, ja se palkitsee ehdollistamalla siten että lapset rupeaisivat ensin lukutoukka-rillipöllöiksi jotta lopulta eläisivät skeptikkoina norsunluutornissa.

Siksi aapiskukko munii karamellimunia lapsille. Tämä on selvä merkki siitä että aapiskukko on täysin luonnonvastainen olento.

  1. Ensinnäkin lapsille muniminen kertoo siitä että Aapiskukko on jonkinlainen pedofiili-namusetä.
  2. Ja kuten luonto opettaa ja me kaikki tiedämme, kukot eivät muni. Sen vuoksi tämä olento onkin joko evoluutiosatu tai demonisesti luotu olento, jonka avulla ateistinen tekosivistynyt eliitti aivopesee pienet lapset uskomaan, että homoseksuaalisuus on luonnollista ja että on oikein että homot adoptoivat lapsia.
  3. Suklaamunat viittaavat maahanmuuttomyönteisyyteen, jossa lapset totutetaan islamofiileiksi ja kristinuskonvastaisiksi. Näin aapiskukko opettaa lapsia "suvaitsemaan" esimerkiksi varkaiden käden miekalla katkaisua!
  4. Suklaamunat liittyvät aidosti tärkeisiin asioihin kuten pääsiäiseen eivätkä mitättömään lukutaitoon liittyvään aakkosten pänttäämiseen. Näin suklaamunista yritetään tehdä arkisempia, ja ennen kaikkea riistää suklaamunat Jeesus -lapsen kätösistä tämän vuotaessa verta ristillä. Tätä korostaa se, että aapiskukko aivan selvästi yrittää napata pääsiäiskukon osan elämässä. Lapset voivat jopa luulla että aapiskukko on pääsiäiskukko. Ja tällöin pääsiäisen merkitys unohtuu, eikä tämän vuoksi jäljelle jää mitään. Siinä ei kyllä kunnian kukko laula!
  5. Kukon muniminen voidaan nähdä myös feministisenä kastraatiofantasiana, jossa kukko luopuu miehuudestaan ja antaa ne perverssisti lasten käsiin. Tämänlaiset haaveet ovat niin luonnonvastaisia että ne voivat saavuttaa vaivihkaista suosiota vain tämänlaisten manipulatiivisten symbolien kautta. Lasten aivopesu pitää tietysti aloittaa jo aivan pienenä, jotta heitä kerkeää turmelemaan riittävästi monikulttuurisuusyhteiskuntaa varten.

Katso myös[muokkaa]