4K!ds

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Information.gif Tämä artikkeli ei ehkä ole paskaa, muttei se mikään loistavakaan ole.
Pienellä työllä tästä artikkelista saa sellaisen. Jatkokeskustelua keskustelusivulla.

4K!ds on newyorkilainen viihdefirma, joka duppaa ohjelmia englanniksi. Kuulostaa hyvältä, vai mitä? Se myös valvoo, että dupattu tuote sopii lapsille. Eikö sekin kuulosta hyvältä?

Duppaukset[muokkaa]

  • Pokémon - 4K!ds duppauksen jälkeen sarjasta tuli geneeristä jenkki paskaa, joka ei oikeastaan ole kovinkaan hauskaa tai kultturelliä, toisin kuin alkuperänen japaninkielinen versio.
  • Sonic X - Tarina Sonic the Hedgehogin ja hänen kavereiden joutumisesta tänne arkiseen ihmisten maailmaan. 80% maailman väestöstä tässä sarjassa vaikuttaisi olevan sonic hahmoja tai ainakin niiden ympärillä sarja pyörii. Sarja on jo alun alkaen paskaa, mutta duppauksessa on poistettu kaikki syvät filosofiset pohdinnat, lapsia yli suojellaan maailman pahalta tuhoamalla tunnelmaa. Alkuperäinen versio ei myöskään ole kovin hyvä kaikkine kettu-kukka-parisuhteineen, mutta duppaus teki paskasta vitun paskaa.
  • Yu-Gi-Oh! - Ohjelma, jossa ihmiset vaarantavat henkensä pelaamalla korttia. Dupatussa versiossa kukaan ei kuole, eikä oikeastaan tapahdu mitään muutkaan. Ihan vain ettei ketään pelottaisi.

Tulevat duppaukset[muokkaa]

  • Death Note - Tai siis dupattuna Disappear Book, koska kuolema ei ole todellinen asia, eivätkä kaikki välttämättä tiedä mikä on note. Nimeksi on myös ehdotettu Slight Inconvenience Book keventämään sarjaa entisestään.
Sopivasti jaksoja leikkelemällä ja uudelleen kasaamalla ei tällaisen sisällyttäminenkään ole mahdoton ajatus...
  • Bleach - Siis ei valkaisuaine. Jaksot aiotaan lyhentää kahdeksaan minuuttiin, niin että varmasti kaikki sopimaton saadaan pois.


Videoita[muokkaa]