Luodaan sivua Zombi

Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Varoitus: Olet luomassa sellaista sivua, joka on aikaisemmin poistettu.

Harkitse, kannattaako tätä sivua luoda uudelleen. Alla on tämän sivun poisto- ja siirtohistoria:

  • 29. maaliskuuta 2022 kello 14.57 Kuri keskustelu muokkaukset poisti sivun Zombi
  • 29. maaliskuuta 2022 kello 14.57 Kuri keskustelu muokkaukset palautti sivun Zombi (206 versiota) ((...) Amerikkaan ja Eurooppaan enemmän kuin helposti. Euroopassa Välimeren alueesta tuli niiden keskusta ja yleisin sijaintialue, mutta toki niitä vaelsi myös pohjoiseen. Suomeen zombit tulivat kuitenkin vasta 1690, samana vuonna kun maa voitti historiansa ensimmäisen jääkiekon maailmanmestaruuden. Zombieita syntyy myös Vietnamin sodan jälkeläisistä. Zombien voi tappaa vain syömällä sen "puhdasta"/"tuoretta" lihaa.”)
  • 29. maaliskuuta 2022 kello 14.56 Kuri keskustelu muokkaukset poisti sivun Zombi (Kauan seisonutta kakkaa: ote: ”Ensimmäiset zombit olivat maan päällä jo tuhansia vuosia sitten. Zombikansan keskusta oli tuolloin Haiti, jossa oli niiden omaan etua ajava komissio. Zombit alkoivat kuitenkin levitä ympäri maailmaa, kun turisteja ja uudisasukkaita saapui Haitiin. Aluksi zombit asuivat vain Karibian merellä, mutta kun löytöretkeilijät Kristoffer Kolumbus ja Bill Gates saapuivat sinne. Kolumbus löysi Amerikan ja Gates meni tekemään mailla rahaa. Zombit levisivät näin (...))
Anonimo.jpg Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näytetään julkisesti sivun muokkaushistoriassa.
Voit muokata Hikipediaa ilman käyttäjätunnusta, mutta huomaa, että vandalismin torjuntaa varten ylläpitäjät tuntevat keskeisiä henkilöitä keskusrikospoliisista sekä Viron mafiasta. Harkitse käyttäjätunnuksen luomista, niin sinua kohdellaan lähes ihmisenä.

Ole hyvä ja lue aloittelijan ohje ja koeta olla hauska pelkän hölmöilyn sijaan.

Lisäämäsi sisältö ei saa rikkoa tekijänoikeuksia. Tekemäsi muutos lisensoidaan Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike -lisenssillä ja jää pysyvästi artikkelin muokkaushistoriaan.
Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kokeile muokkaamista hiekkalaatikolla. Kun teet muokkauksen ilman käyttäjätunnusta, IP-osoitteesi tallentuu julkisesti nähtäväksi.

To protect the wiki against automated page creation, we kindly ask you to solve the following CAPTCHA:

Keskeytä muokkaaminen Ohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)
Noudettu kohteesta ”https://hikipedia.info/wiki/Zombi