Luodaan sivua Tutankhamon

Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Varoitus: Olet luomassa sellaista sivua, joka on aikaisemmin poistettu.

Harkitse, kannattaako tätä sivua luoda uudelleen. Alla on tämän sivun poisto- ja siirtohistoria:

  • 9. helmikuuta 2018 kello 06.41 Täi keskustelu muokkaukset poisti sivun Tutankhamon (Siirrän Huippuihin, sisälsi: ”Tutankameeni kuoli nuorena. ei muuta ps.jos olette sieniä niin asentakaa steam pps.jos olette kaikkea muuta kuin sieniä... hankkikaa elämä {{varoittava esimerkki}} Luokka:Laatuartikkelit”)
  • 27. syyskuuta 2015 kello 11.50 Hjalmar Djupsjölös keskustelu muokkaukset poisti sivun Tutankhamon (Roskaa: sisälsi: ”Erkki” (ainoa muokkaaja oli Mattihujani))
  • 13. lokakuuta 2010 kello 15.30 Napoleon keskustelu muokkaukset poisti sivun Tutankhamon (Roskaa: sisälsi: ”Tutankhamon oli historian farao, joka hallitsi muumoassa keskiamerikkaa. Tutankhamon oli 17 vuotias tullessaan keisariksi, ja kuoli myöhemmin jalkaturpeeseen noin 25 vuotiaana. Tutankhamonilla oli nai...” (ainoa muokkaaja oli 91.14)
  • 2. syyskuuta 2010 kello 11.15 Napoleon keskustelu muokkaukset poisti sivun Tutankhamon (Roskaa: sisälsi: ”Tutankhamon oli harvinaisen vittumainen ja ruma äijä.. hän kuoli kun hän söi kamelin paskaa.. ja hänen harrastukssinsa kuului kamelin runkkaaminen perseeseen,homoilu miesten kanssa, venäläise...” (ainoa muokkaaja oli 81.175.)
Anonimo.jpg Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näytetään julkisesti sivun muokkaushistoriassa.
Voit muokata Hikipediaa ilman käyttäjätunnusta, mutta huomaa, että vandalismin torjuntaa varten ylläpitäjät tuntevat keskeisiä henkilöitä keskusrikospoliisista sekä Viron mafiasta. Harkitse käyttäjätunnuksen luomista, niin sinua kohdellaan lähes ihmisenä.

Ole hyvä ja lue aloittelijan ohje ja koeta olla hauska pelkän hölmöilyn sijaan.

Lisäämäsi sisältö ei saa rikkoa tekijänoikeuksia. Tekemäsi muutos lisensoidaan Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike -lisenssillä ja jää pysyvästi artikkelin muokkaushistoriaan.
Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kokeile muokkaamista hiekkalaatikolla. Kun teet muokkauksen ilman käyttäjätunnusta, IP-osoitteesi tallentuu julkisesti nähtäväksi.

Wiki on suojattu estämään automaattinen sivujen luonti. Pyydämme sinua ratkaisemaan seuraavan hCaptchan:

Keskeytä muokkaaminen Ohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)