Luodaan sivua Teräsmies

Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Varoitus: Olet luomassa sellaista sivua, joka on aikaisemmin poistettu.

Harkitse, kannattaako tätä sivua luoda uudelleen. Alla on tämän sivun poisto- ja siirtohistoria:

  • 29. maaliskuuta 2022 kello 14.09 Kuri keskustelu muokkaukset poisti sivun Teräsmies (Kauan seisonutta kakkaa: ote: ”Teräsmiehestä on kirjoitettu jopa kirjoja, ja niitä lukeneet ihmettelevätkin usein miksi kukaan ei tajua että Teräsmies on Adolf Hitler ilman viiksiä. Edes teräsmiehelle tyypillinen tapa poseerata kun ei paljasta Winston Churchillille a.k.a Lex Luthorille Teräsmiehen oikeaa henkilöllisyyttä. Vapaa-ajallaan Adolf hengailee yhdessä Eva Brownin kanssa. Adolfin äidin mielestä Adolfista olisi tullut oiva diktaattori maailmalle, mutta Adolfin kiinnostus hanttihommiin k”)
Anonimo.jpg Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näytetään julkisesti sivun muokkaushistoriassa.
Voit muokata Hikipediaa ilman käyttäjätunnusta, mutta huomaa, että vandalismin torjuntaa varten ylläpitäjät tuntevat keskeisiä henkilöitä keskusrikospoliisista sekä Viron mafiasta. Harkitse käyttäjätunnuksen luomista, niin sinua kohdellaan lähes ihmisenä.

Ole hyvä ja lue aloittelijan ohje ja koeta olla hauska pelkän hölmöilyn sijaan.

Lisäämäsi sisältö ei saa rikkoa tekijänoikeuksia. Tekemäsi muutos lisensoidaan Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike -lisenssillä ja jää pysyvästi artikkelin muokkaushistoriaan.
Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kokeile muokkaamista hiekkalaatikolla. Kun teet muokkauksen ilman käyttäjätunnusta, IP-osoitteesi tallentuu julkisesti nähtäväksi.

To protect the wiki against automated page creation, we kindly ask you to solve the following CAPTCHA:

Keskeytä muokkaaminen Ohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)