Luodaan sivua Tasa-arvo

Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Varoitus: Olet luomassa sellaista sivua, joka on aikaisemmin poistettu.

Harkitse, kannattaako tätä sivua luoda uudelleen. Alla on tämän sivun poisto- ja siirtohistoria:

  • 14. kesäkuuta 2021 kello 21.18 Kuri keskustelu muokkaukset poisti sivun Tasa-arvo (Kauan seisonutta paskaa: sisälsi: ”'''Tasa-arvo''' on asia, joka ei kuulu kellekään. Tasa-arvoa on kehitettä nyky-Suomessa paljon, jotta siellä olisi mukavampi elää, mutta se ei tosiaankaan paljon auta. Minna Canthin mielestä naisilla on samat oikeudet kuin miehillä ja niin vuonna 1907 naisetkin saivat äänestää. 1970-luvulla Suomeen alkoi tulla virtanaan maahanmuuttajia ja silloin alkoi Pekka Siitoin taistella sitä vastaan. Siitoimen kuoleman jälkeen...)
Anonimo.jpg Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näytetään julkisesti sivun muokkaushistoriassa.
Voit muokata Hikipediaa ilman käyttäjätunnusta, mutta huomaa, että vandalismin torjuntaa varten ylläpitäjät tuntevat keskeisiä henkilöitä keskusrikospoliisista sekä Viron mafiasta. Harkitse käyttäjätunnuksen luomista, niin sinua kohdellaan lähes ihmisenä.

Ole hyvä ja lue aloittelijan ohje ja koeta olla hauska pelkän hölmöilyn sijaan.

Lisäämäsi sisältö ei saa rikkoa tekijänoikeuksia. Tekemäsi muutos lisensoidaan Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike -lisenssillä ja jää pysyvästi artikkelin muokkaushistoriaan.
Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kokeile muokkaamista hiekkalaatikolla. Kun teet muokkauksen ilman käyttäjätunnusta, IP-osoitteesi tallentuu julkisesti nähtäväksi.

Wiki on suojattu estämään automaattinen sivujen luonti. Pyydämme sinua ratkaisemaan seuraavan hCaptchan:

Keskeytä muokkaaminen Ohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)
Noudettu kohteesta ”https://hikipedia.info/wiki/Tasa-arvo