Taiteilija

Hikipediasta
Tämä on arkistoitu versio sivusta sellaisena, kuin se oli 16. marraskuuta 2009 kello 16.13 käyttäjän 84.248.127.145 (keskustelu) muokkauksen jälkeen. Sivu saattaa erota merkittävästi tuoreimmasta versiosta. Koko muokkaushistoria tässä.
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Taiteilija on synonyymi sanalle pummi. Taiteilijalla on kolme muotoa (tai useampiakin, taiteilijat tykkäävät abstraktiudesta [= viinan tuottamasta jännästä olotilasta {= humalasta}]): Ensimmäinen tyyppi on niin sanottu taiteilijataiteilija, eli toisin sanoen taiteilija, joka maalaa. Maalaavat taiteilijat ovat usein täysin pimeitä päästään ja 1700- luvulla heidät olisi viety laitokselle jo ajat sitten. Yleensä taiteilijataiteilijoita ei arvosteta elinaikanaan lainkaan, joten rahoissa saavat kieriskellä vasta lapsenlapset.

Toinen taiteilijatyyppi on ns. tuhertelija eli taiteilija, joka kirjoittaa. Yleisesti tällaiset taiteilijat tunnetaan runoilijoina, runopoikina tai yksinkertaisemmin homoina. Tuhertelijoita voivat olla vain ja ainoastaan ne, jotka tietävät, kuinka synkkä ja paha paikka maailma on, ja jotka kokevat tarpeelliseksi vuodattaa pitkäveteiset angstauksensa paperille siten, että kielioppi vääristyy.

Kolmas taiteilijatyyppi on taiteilia. Tämä tyyppi on yleisin niin Suomessa, Euroopassa, Euraasiassa ja ylipäätänsä koko maailmassa. Taiteiliaa ei saa kirjoittaa j-kirjaimen kanssa, sillä muuten saattaa sattua sekaannus taiteilijataiteilijan kanssa, ja sitä paitsi taiteiliat saavat kirjoittaa nimikkeensä kuten itse haluavat. Taiteilioilla on monta eri alaa - maalaaminen, runoilu, angstaaminen, paskojen piirrustusten julkaiseminen Irc-Galleriassa ja runojen julkaisu Irc-Gallerian päiväkirjassa. Taiteiliat ovat hyvin herkkiä eikä kukaan ymmärrä heidän sisäistä tuskaansa. Yleensä taiteiliat ovat myös gootteja[1].