Luodaan sivua Syntymäpäivä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Varoitus: Olet luomassa sellaista sivua, joka on aikaisemmin poistettu.

Harkitse, kannattaako tätä sivua luoda uudelleen. Alla on tämän sivun poisto- ja siirtohistoria:

  • 16. toukokuuta 2021 kello 11.37 Kuri keskustelu muokkaukset poisti sivun Syntymäpäivä (sisälsi: ”'''Syntymäpäivä''' on satanistinen juhlapäivä, jota jokainen ihminen viettää kerran vuodessa. Syntymäpäivänä päivänsankarin (syntymäpäivää viettävä henkilö) suku ja muut läheiset kokoontuvat yhteen päästämään päivänsankarin seuraavalle luokalle elämän koulussa. Samalla hänelle suodaan viisautta, uhraamalla Saatanalle yksi vuosi. Tämä on perinteisesti otettu päivänsankarilta, näin tuoden hänet lähemmäksi kuolemaa. Kuo...”)
  • 16. toukokuuta 2021 kello 11.37 Kuri keskustelu muokkaukset palautti sivun Syntymäpäivä (12 versiota) (...nesteellä. Tällaista esinettä kutsutaan kakuksi. Jos aikaa ei ole, voi kakun käydä ostamassa kotikylän alkemistilta. Seuraavana päivänä suku kokoontuu pöydän ympärille. Yksi heistä tökkää kakkuun rasvasauvoja ja sytyttää ne tuleen. Nyt vieraat laulaa hoilottavat päivänsankarille loitsun. Kun päivänsanakri on puhaltanut rasvasauvat sammuksiin ja ne on asian mukaisesti hävitetty, on päivänsankari siirtynyt seuraavalle luokalle elämän koulussa ja uhrannut elinvuoden saatanalle.”)
  • 16. toukokuuta 2021 kello 11.36 Kuri keskustelu muokkaukset poisti sivun Syntymäpäivä (VTC-tuotantoa (2015): ote: ”Valmistelut aloitetaan jo edellispäivänä. Tällöin joku syntymäpäivän viettämiseen osallistuva henkilö sekoittaa laboradoriossaan murskattuja jyviä, makeita sokerinruosta erotettuja kiteitä sekä kanan alkioita, jotka ovat vielä kalkkisessa kuoressaan, joka se kuitenkin jätetään pois. Tämä seos tungetaan sitten uuniin joksikin aikaa kovettumaan haluttuun muotoon. Tämän jälkeen esine on tapana, että esine valellaan kovetetulla naaraspuoleisten nautojen erittämällä...)
  • 17. kesäkuuta 2015 kello 23.02 Aatos Kotka keskustelu muokkaukset poisti sivun Syntymäpäivä (Roskaa: sisälsi: ”Syntymäpäivä on juhla,Jossa Syntymäpäiväsankarin naamaan heitellään kakkua ja ehkä myös paskaa,ja myös sille tuodaan lahja. {{Minitynkä}}” (ainoa muokkaaja oli VolcanicNine))
  • 7. toukokuuta 2010 kello 16.40 Röhmöfantti keskustelu muokkaukset poisti sivun Syntymäpäivä (Roskaa: Itse joutuu kaiken tekemään.)
  • 10. elokuuta 2008 kello 16.45 B14 keskustelu muokkaukset poisti sivun Syntymäpäivä (Roskaa: sisälsi: ”{{roskaa}} Syntymäpäivä on maailman turhin juhlapäivä joka toistuu ihmisillä kerran vuodessa (paitsi niillä onnekkailla jotka syntyivät karkauspäivänä. He viettävät syntymäpäiviä joka neljäs vuosi). Syntymäpäivä on)
  • 18. joulukuuta 2007 kello 20.44 JAT keskustelu muokkaukset poisti sivun Syntymäpäivä (sisälsi: ”Tuona marraskuisena perjantai-iltana Raimo vietti 18-vuotis syntymäpäiväänsä. Vieraat olivat kylässä. Rällästettiin ja räittiin. Jotkut joiv...”)
Anonimo.jpg Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näytetään julkisesti sivun muokkaushistoriassa.
Voit muokata Hikipediaa ilman käyttäjätunnusta, mutta huomaa, että vandalismin torjuntaa varten ylläpitäjät tuntevat keskeisiä henkilöitä keskusrikospoliisista sekä Viron mafiasta. Harkitse käyttäjätunnuksen luomista, niin sinua kohdellaan lähes ihmisenä.

Ole hyvä ja lue aloittelijan ohje ja koeta olla hauska pelkän hölmöilyn sijaan.

Lisäämäsi sisältö ei saa rikkoa tekijänoikeuksia. Tekemäsi muutos lisensoidaan Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike -lisenssillä ja jää pysyvästi artikkelin muokkaushistoriaan.
Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kokeile muokkaamista hiekkalaatikolla. Kun teet muokkauksen ilman käyttäjätunnusta, IP-osoitteesi tallentuu julkisesti nähtäväksi.

To protect the wiki against automated page creation, we kindly ask you to solve the following CAPTCHA:

Keskeytä muokkaaminen Ohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)