Luodaan sivua Suomalais-ugrilaiset

Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Varoitus: Olet luomassa sellaista sivua, joka on aikaisemmin poistettu.

Harkitse, kannattaako tätä sivua luoda uudelleen. Alla on tämän sivun poisto- ja siirtohistoria:

  • 23. joulukuuta 2020 kello 04.08 Kuri keskustelu muokkaukset poisti sivun Suomalais-ugrilaiset (Kirj. Humpsake vuonna 2006. Ote: ”Toisen maailmansodan aikana suomalais-ugrilaisia vainottiin laajalti, ja esim. natsit houkuttelivat heitä sterilisoimisleireille erilaisilla herkuilla ja pornolehdillä. Tuolloin heille suoritettiin suuria joukkukastrointeja. Naisille tätä ei kuitenkaan voitu tehdä koska ugrilaisen naisen vagina koostuu tuntemattomasta metalliseoksesta joka on vahvenpaa kuin timantti konsanaan.”)
Anonimo.jpg Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näytetään julkisesti sivun muokkaushistoriassa.
Voit muokata Hikipediaa ilman käyttäjätunnusta, mutta huomaa, että vandalismin torjuntaa varten ylläpitäjät tuntevat keskeisiä henkilöitä keskusrikospoliisista sekä Viron mafiasta. Harkitse käyttäjätunnuksen luomista, niin sinua kohdellaan lähes ihmisenä.

Ole hyvä ja lue aloittelijan ohje ja koeta olla hauska pelkän hölmöilyn sijaan.

Lisäämäsi sisältö ei saa rikkoa tekijänoikeuksia. Tekemäsi muutos lisensoidaan Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike -lisenssillä ja jää pysyvästi artikkelin muokkaushistoriaan.
Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kokeile muokkaamista hiekkalaatikolla. Kun teet muokkauksen ilman käyttäjätunnusta, IP-osoitteesi tallentuu julkisesti nähtäväksi.

To protect the wiki against automated page creation, we kindly ask you to solve the following CAPTCHA:

Keskeytä muokkaaminen Ohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)