Luodaan sivua Sinappi

Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Varoitus: Olet luomassa sellaista sivua, joka on aikaisemmin poistettu.

Harkitse, kannattaako tätä sivua luoda uudelleen. Alla on tämän sivun poisto- ja siirtohistoria:

  • 20. huhtikuuta 2022 kello 15.57 Kuri keskustelu muokkaukset poisti sivun Sinappi (Kauan seisonutta kakkaa: ”Sinappi on tunnettu erityisesti makkaran ja oluen kaverina saunaillan jälkeen [...] Se on siis tärkeä osa miehistä ruokavaliota. Naisilla sen tärkein käyttötarkoitus on kasviskeittojen maustaminen.” ”Sinapin keksi muuan baskeria käyttävä viiksinaama Ranskassa Dijonissa. Tarinan mukaan hän sai idean sinappiin heti esikoisensa syntymän jälkeen, kun hän ei raaskinut heittää pienen vesselin vaipoissa olevaa kellertävää tahnaa roskikseen”)
Anonimo.jpg Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näytetään julkisesti sivun muokkaushistoriassa.
Voit muokata Hikipediaa ilman käyttäjätunnusta, mutta huomaa, että vandalismin torjuntaa varten ylläpitäjät tuntevat keskeisiä henkilöitä keskusrikospoliisista sekä Viron mafiasta. Harkitse käyttäjätunnuksen luomista, niin sinua kohdellaan lähes ihmisenä.

Ole hyvä ja lue aloittelijan ohje ja koeta olla hauska pelkän hölmöilyn sijaan.

Lisäämäsi sisältö ei saa rikkoa tekijänoikeuksia. Tekemäsi muutos lisensoidaan Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike -lisenssillä ja jää pysyvästi artikkelin muokkaushistoriaan.
Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kokeile muokkaamista hiekkalaatikolla. Kun teet muokkauksen ilman käyttäjätunnusta, IP-osoitteesi tallentuu julkisesti nähtäväksi.

To protect the wiki against automated page creation, we kindly ask you to solve the following CAPTCHA:

Keskeytä muokkaaminen Ohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)
Noudettu kohteesta ”https://hikipedia.info/wiki/Sinappi