Luodaan sivua Sex Pistols

Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Varoitus: Olet luomassa sellaista sivua, joka on aikaisemmin poistettu.

Harkitse, kannattaako tätä sivua luoda uudelleen. Alla on tämän sivun poisto- ja siirtohistoria:

  • 7. marraskuuta 2021 kello 11.17 Kuri keskustelu muokkaukset poisti sivun Sex Pistols
  • 7. marraskuuta 2021 kello 11.17 Kuri keskustelu muokkaukset palautti sivun Sex Pistols (27 versiota) (japanilaisten piirrettyjen katseluun.”)
  • 7. marraskuuta 2021 kello 11.17 Kuri keskustelu muokkaukset poisti sivun Sex Pistols (Muutaman kuukauden päästä laulu soi radiossa, ja kaikki ihastuivat siihen. Sid vapautettiin, ja sai taas lähestyä lapsia ja vanhuksia. Vieläkään ei tiedetä, miten tämä kyseinen laulu vaikutti niin paljon ihmisiin. Yksi selityksistä on, että Sid yksinkertaisesti kielsi laulussaan käyttäneensä viinaa, naisia tai likaisia alushousuja.” ”Pitkän uransa aikana Sex Pistols ehti julkaista vain yhden albumin, ennen kuin kaikki jäsenet kuolivat joko Muumi-limsan yliannostukseen tai liialliseen)
  • 7. marraskuuta 2021 kello 11.15 Kuri keskustelu muokkaukset palautti sivun Sex Pistols (27 versiota) (saanet mennä lähellekkään lapsia tai vanhuksia. Mikään radiokanava ei suostunut soittamaan kappaletta. Lopulta kappale jäi unohduksiin, mutta bändin jäseniä yhä vainottiin. Eräänä syysiltana poliisi nappasi Sidin Lontoon kuuluisalta Big Ben-nakkikioskilta. Hänet heitettiin vankilaan siihen saakka kunnes osaisi muuttaa tapansa.” ”Aikansa vankilassa viruttuaan Sid sai näyn jumalalta, ja alkoi tohkeissaan kirjoittamaan uutta laulua. Hän pyysi vanginvartija Earlia viemään laulun levytysyhtiölleen.)
  • 7. marraskuuta 2021 kello 11.14 Kuri keskustelu muokkaukset poisti sivun Sex Pistols (Kirj. Japadapaduu!, 2007. Otteita: ”Sex Pistols on brittiläinen räyhäävä, kaljaa kittaava ja alapäähuumoria viljelevä shakki-klubin soittokunta. Keulahahmo Sid Vicious on tunnettu kehitysmaiden auttaja, ja nykyään opettaa englantia aivokuolleiden koulussa.” ”Ensimmäisen singlensä julkaistuaan oli koko saarivaltio järkyttynyt. Ennen niin kiltti bändi julkaisi kauhean kappaleen, joka kertoi huumeista, seksistä ja Chewbaccan koskettelusta. Bändille langetettiin lukuisia syytteitä, ja jäsenet eivät)
  • 14. lokakuuta 2007 kello 11.36 NPOV keskustelu muokkaukset poisti sivun Sex Pistols (sisälsi: ”matt hoffman” (ainoa muokkaaja oli 88.193.86.1))
Anonimo.jpg Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näytetään julkisesti sivun muokkaushistoriassa.
Voit muokata Hikipediaa ilman käyttäjätunnusta, mutta huomaa, että vandalismin torjuntaa varten ylläpitäjät tuntevat keskeisiä henkilöitä keskusrikospoliisista sekä Viron mafiasta. Harkitse käyttäjätunnuksen luomista, niin sinua kohdellaan lähes ihmisenä.

Ole hyvä ja lue aloittelijan ohje ja koeta olla hauska pelkän hölmöilyn sijaan.

Lisäämäsi sisältö ei saa rikkoa tekijänoikeuksia. Tekemäsi muutos lisensoidaan Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike -lisenssillä ja jää pysyvästi artikkelin muokkaushistoriaan.
Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kokeile muokkaamista hiekkalaatikolla. Kun teet muokkauksen ilman käyttäjätunnusta, IP-osoitteesi tallentuu julkisesti nähtäväksi.

To protect the wiki against automated page creation, we kindly ask you to solve the following CAPTCHA:

Keskeytä muokkaaminen Ohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)