Ero sivun ”Samurai” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
*Jos olet samurai ja haluat tappaa jonkun, et voi tappaa häntä koska se olisi epäonnistuminen ja harakirin paikka.
*Samurai ei voi tappaa huomaamattomasti selän takaa kuten [[ninja]], koska se olisi epäonnistuminen ja harakirin paikka.
*''Busiccoa'' noudattava samurai muistaa huutaa iskiessään '''bonsai!'''. Muuten se on harakirin paikka.
*Isännätön samurai, ''ronin'' ei voi kuolla taistelussa, muuten se on harakirin paikka.
*Samurai voi käyttää vain aseita jotka on määrätty ''busicco''ssa. Näitä ovat pitkä katana(eli ''dai katana''), katana, kaksiteräinen katana, kolmiteräinen katana, puinen katana(''bokken''), lyhyt katana(jota kutsutaan nimellä wakizashi, jotta samurai kokisi voivansa valita). Lyhyttä katanaa, tantoa, ei saa käyttää kuin harakiriin.
*Samurain on aina kostettava isäntänsä kuolema.
*Samurai voi käyttää vain aseita jotka on määrätty ''busicco''ssa. Näitä ovat pitkä katana(eli ''dai katana''), katana, kaksiteräinen katana, kolmiteräinen katana, puinen katana(''bokken''), bambuinen harjoittelukatana(''shinai''), lyhyt katana(jota kutsutaan nimellä wakizashi, jotta samurai kokisi voivansa valita eri aseiden väliltä). Lyhyttä katanaa, tantoa,(''tanto'') ei saa käyttää kuin harakiriin. Muiden aseiden käyttäminen johtaa ''tanto''n käyttöön.
 
==Kuuluisia samuraita==
Kuuluisia samuraita ovat [[Chuck Norris]], [[Miyamoto Musashi]], [[Toshiro Mifune]], [[Kojiro Sasake]], [[Sauron|Sauron the Lord of the Dance]], [[Leeroy Jenkins]].
Noudettu kohteesta ”https://hikipedia.info/wiki/Samurai