Luodaan sivua SMP

Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Varoitus: Olet luomassa sellaista sivua, joka on aikaisemmin poistettu.

Harkitse, kannattaako tätä sivua luoda uudelleen. Alla on tämän sivun poisto- ja siirtohistoria:

  • 23. lokakuuta 2020 kello 17.43 Aatos Kotka keskustelu muokkaukset poisti sivun SMP (Pois onnettomat artikkelit tärkeistä aiheista -projekti: sisältö oli: "{{wikipediaan}} {{quote3|Ensin tuli jytky ja sitten saapui sotku. Lopulta tuli potkut...|Ilta-Sanomien lehtilööppiä muot...", ja ainoa muokkaaja oli "[[Special:Contributions/...)
  • 17. syyskuuta 2012 kello 15.25 Hjalmar Djupsjölös keskustelu muokkaukset poisti sivun SMP (Roskaa: sisälsi: ”SMP on suomalainen puolue, jonka riveistä moni natsi on aloittanut poliittisen uransa. Suoli24.fi isänmaallisuus foorumin luottettavien lähteiden mukaan, SMP on lyhenne lauseista: 1. Siitintä...” (ainoa muokkaaja oli 84....)
Anonimo.jpg Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näytetään julkisesti sivun muokkaushistoriassa.
Voit muokata Hikipediaa ilman käyttäjätunnusta, mutta huomaa, että vandalismin torjuntaa varten ylläpitäjät tuntevat keskeisiä henkilöitä keskusrikospoliisista sekä Viron mafiasta. Harkitse käyttäjätunnuksen luomista, niin sinua kohdellaan lähes ihmisenä.

Ole hyvä ja lue aloittelijan ohje ja koeta olla hauska pelkän hölmöilyn sijaan.

Lisäämäsi sisältö ei saa rikkoa tekijänoikeuksia. Tekemäsi muutos lisensoidaan Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike -lisenssillä ja jää pysyvästi artikkelin muokkaushistoriaan.
Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kokeile muokkaamista hiekkalaatikolla. Kun teet muokkauksen ilman käyttäjätunnusta, IP-osoitteesi tallentuu julkisesti nähtäväksi.

Wiki on suojattu estämään automaattinen sivujen luonti. Pyydämme sinua ratkaisemaan seuraavan hCaptchan:

Keskeytä muokkaaminen Ohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)
Noudettu kohteesta ”https://hikipedia.info/wiki/SMP