Luodaan sivua Rikos

Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Varoitus: Olet luomassa sellaista sivua, joka on aikaisemmin poistettu.

Harkitse, kannattaako tätä sivua luoda uudelleen. Alla on tämän sivun poisto- ja siirtohistoria:

  • 31. tammikuuta 2022 kello 19.15 Kuri keskustelu muokkaukset poisti sivun Rikos (NPOV, 2006. Tylsää löpinää lain byrokraattisuudesta, ja sitten tämä ikikliseee, joka ei edes pidä paikkaansa: ”16 -vuotias ei saa Suomen Lain mukaan harrastaa seksiä (Rikoslaki 19.12.1889/39, 20 luku:Seksuaalirikoksista, 6§:Lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö) Mutta henkilö saa katsoa k -18 filmejä vasta 18 -vuotiaana. ->Toisin sanoen seksiä voi harrastaa, ottaa tämän jopa nauhalle, mutta katsoa nauhoitettaan ei saa, ennen kuin kaksi vuotta on kulunut.”)
Anonimo.jpg Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näytetään julkisesti sivun muokkaushistoriassa.
Voit muokata Hikipediaa ilman käyttäjätunnusta, mutta huomaa, että vandalismin torjuntaa varten ylläpitäjät tuntevat keskeisiä henkilöitä keskusrikospoliisista sekä Viron mafiasta. Harkitse käyttäjätunnuksen luomista, niin sinua kohdellaan lähes ihmisenä.

Ole hyvä ja lue aloittelijan ohje ja koeta olla hauska pelkän hölmöilyn sijaan.

Lisäämäsi sisältö ei saa rikkoa tekijänoikeuksia. Tekemäsi muutos lisensoidaan Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike -lisenssillä ja jää pysyvästi artikkelin muokkaushistoriaan.
Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kokeile muokkaamista hiekkalaatikolla. Kun teet muokkauksen ilman käyttäjätunnusta, IP-osoitteesi tallentuu julkisesti nähtäväksi.

To protect the wiki against automated page creation, we kindly ask you to solve the following CAPTCHA:

Keskeytä muokkaaminen Ohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)
Noudettu kohteesta ”https://hikipedia.info/wiki/Rikos