Peräpukama

Hikipediasta
Tämä on arkistoitu versio sivusta sellaisena, kuin se oli 13. joulukuuta 2021 kello 12.34 käyttäjän Täi (keskustelu | muokkaukset) muokkauksen jälkeen. Sivu saattaa erota merkittävästi tuoreimmasta versiosta. Koko muokkaushistoria tässä.
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Information.gif Voi olla, että tämä artikkeli ei ole syvältä, mutta ainakaan siinä ei ole kuvia.
Tee päivän hyvä työ ja kuvita artikkeli mielellään aiheeseen liittyvillä kuvilla.
Tarkempia tietoja saattaa löytyä keskustelusivulta.

”Peräpukama on aina mukana. Peräpukama on mukava.”

~Mainos naistenlehdessä 1950-luvulla

Peräpukama on aina mukana. Naiset käyttävät tätä häpypuikkona moneen tarkoitukseen, kuten karvoitukseen sekä peräarvoitukseen, joka on suosittu leikki, kun naisilla on järjestettyjä yhteistapahtumia miesten kanssa. Lapset käyttävät pumpulipukamia korvaleikkeihin. Miehet syövät peräpukamilla riisiä. Merirosvot löytävät Aavojen Merien ja etenkin Lähi-, Perä- ja Välimeren alueiden suojaisista peräpukamista aarteita. Näitä kaivetaan ulos, ja yleensä saaliina on keräpukamia, joita myydään kissoille. Kissamummot käyttävät peräpukamia kudosten neulomiseen. Isoisillä ei ole peräpukamia.

Historia[muokkaa]

Peräpukamat kehitettiin aluksi epäkovettumistautiin. Kun työmiesten kädet 1900-luvun alussa kovettuivat känsäisiksi - näitä kutsuttiin paukamiksi ja tähän nimi pukama kehitettiin vastineeksi - niin ylvään ja viihdetarkoitusväen pehmytkudos oli liian pehmeää raskaisiin raskaudensaattamisiin. Naisilla tämä näkyi osteriporeiluisumisena, jossa heidän korvien simpukkaluunsa poreilivat raivosta, koska ne eivät saaneet tarpeeksi. Lapsien pieniin korviin soviteltiin monenkokoisia peräpukamia, mutta lopulta päädyttiin pumpulipukamiin. Miehet tarvitsevat peräpukamia valtimonkovettumistautiin, jossa verta ei pumppaudu tarpeeksi. Terveellinen ruokavalio on tärkeä, joten miehet myös popsivat peräpukamilla sinisiä riisiksi kutsuttuja vitamiineja.

”Koskin simpukkaas, ja sen pintaa karheaa ja kovaa”

~Mainos miestenlehdessä 1940-luvulla

Verta, hikeä ja kyyneleitä[muokkaa]

Kerran nuori Winston kysyi isältään, miltä peräpukamat tuntuvat. Isä vastasi, että peräpukamista seuraa "verta, hikeä ja kyyneleitä". Vanhempana Winston käytti sanontaa muissa yhteyksissä.

Tulevaisuus[muokkaa]

Ihmiskunnan tulevaisuus on valoisa kuin aukko tunnelin pimeydessä.

Aikaisempien menetelmien lisäksi yhä useammin peräpukama käytetään kuitenkin suoraan suoleen. Käyttäjien keskuudessa on levinnyt 1990-luvulta tälle uusi sana, peräpuikko. Peräpukama on hyvin monitoiminen hyödyke. Sen lisäksi ei tarvita muuta. Sekä miehet että naiset saavat saman käsittelyn. Peräpuikko supistaa ja sipistää lihaksia ja lihaa kuin saksia, auki ja kiinni. Ne kuntoutuvat siitä. Kuka tästä kaikesta kostuu? Kaikki. Lapsia tökitään peräpuikoilla virtsaamisaikeuksien voittamiseksi. Seksissä tökitään peräpuikoilla perille lisäperäpuikkoja perään toisten puukkojen perään. Peräsuoni on erityisen herkkä, joten siitä ryöppyää eniten. Toiseksi eniten ryöppyää kiveksistä. Jos peräpuikoilla sitoo kädet, täytyy olla varovainen, etteivät ne syöksy korvaan, jos ne ovat ns. teräpuukkoperäpuikkoja. Verhoiluina punainen ja musta. Hevosenpää ylähela.

Tulevaisuuden peräpukamia ovat mm. delfiinikalaperäpukamat, joita koulutetaan vakoilemaan ja asettamaan ns. seksipommeja myös muihin sisäelimiin. Myös lapset on otettu huomioon nykyaikana. Heille on keksitty leluja, ja he saavat nykyään leikkiä. Sauvahelistinperäpukama on kätevä kädessäpidettävä. Se sauvasekoittaa kenen tahansa nassikan aivot ja sisäelimet pitämään epätoivoisesti kuolemanpelossa kiinni siitä, mistä pitää, eli peräpukamista!

”Se väristelee, säristelee, täristelee ja sisälläs päristelee vetesi, veresi”

~Baabelin kala -tuotteen futuristinen mainos

Tulevaisuudessa miehet eivät myöskään tarvitse naisia, koska naisetkaan eivät tarvitse miehiä. Miehen ei tarvitse kovettua, koska hänellä on jo ulkoistettu kovikekorvike. Korvaan sisäistettynä ja myöhemmin muualle sisäistettynä se tuo lähes kaiken elämän.

”- Ja myös vie sen! ;)”


Nyt ei enää tarvitse kuunnella naista, vaan voi tunkea korvansa täyteen, onhan naisillakin korvakorut.

Uusin trendi on napakorut. Napaa laajennetaan peräpukamilla, ja sinne luodaan keinotekoinen vakopakokaasuilmasto ja allasosasto, johon vakoilemaan koulutetut peräpukamat laitetaan pakoilemaan toisiaan. Piirileikki kutittaa.

Mummojen kissojen keräpukamia pannaan suuhun, ja ne maistuvat. Muitakin perätuotteita pannaan suuhun.


Stop hand.png Tämä artikkeli on psykiatrisen hoidon tarpeessa.
Voit auttaa Hikipediaa antamalla sille terapiaa.

Peräpukamanhallinta[muokkaa]

Peräpukamanhallinta on läheisessä suhteessa elämänhallintaan. Molempiin on olemassa kursseja, jotka suuresti kasvattavat kurssien järjestäjien pankkitilejä. Vanhastaan tiedetään, että halvempiakin menetelmiä on tarjolla. Kivuliaimpia peräpukamia voi esimerkiksi hellästi hieroa keskikarkealla hiekkapaperilla.

UNESCOn peräpukamien suojeluohjelma[muokkaa]

Yli 30 sentin peräpukamat ovat UNESCOn suojelukohteita. Niiden kaikenlainen vahingoittaminen on ankarasti kiellettyä. Niiden päällä ei saa istua, eikä niiden päälle saa astua. Suojelua helpottamaan on perustettu erityinen rahasto. Suojelupalkkiosta aiheutuva ongelma on, että jotkut hankkivat peräpukamia tahallaan rahanhimossaan. UNESCOn tavoitteena on kuitenkin nimenomaan luomuperäpukamien suojelu.

Katso myös[muokkaa]