Luodaan sivua Pedobear

Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Varoitus: Olet luomassa sellaista sivua, joka on aikaisemmin poistettu.

Harkitse, kannattaako tätä sivua luoda uudelleen. Alla on tämän sivun poisto- ja siirtohistoria:

  • 17. marraskuuta 2022 kello 08.27 Kuri keskustelu muokkaukset poisti sivun Pedobear (Kauan seisonutta kakkaa: ”Pedobear-meemi syntyi vuonna 1931 kun saksalais-ranskalainen mies Pe Dobearimus ehdotti Pedobear-logoa tunnukseksi Saksan ilmavoimille.” ”Bedobearit ovat usein friikkejä jotka ovat saaneet nuorena hyvin paljon vaikutteita pornolehdistä ja muusta sivistävästä sosiaalisesta mediasta. Aikuisena nämä kahelit sitten saavat arvonimen pedobear, jolloin heillä on täysin, tai vähemmän täysi oikeus lahjoja nassikoita karkeilla ja raiskata ne myöhemmin. Bedojen elämänkaari on pit”)
  • 5. tammikuuta 2008 kello 08.57 Wooohooo keskustelu muokkaukset poisti sivun Pedobear (sisälsi: ”== Pedobear == Pedobear on lupsakka nallekarhu jonka voi bongata metsästä(ellei se ole jo bongannut sinua) tai vaikkapa leikkipuistosta. Lähes sarjakuvamainen henkilö joutuu välillä hankaluuksiin kuten Mikki Hiiri, mutta koska yle...”)
  • 16. marraskuuta 2007 kello 08.42 MasterBlaster keskustelu muokkaukset poisti sivun Pedobear (sisälsi: ”Se o sellane karhu.” (ainoa muokkaaja oli 194.89.228.100) "Tiedän" -Käyttäjä:Hjassan)
Anonimo.jpg Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näytetään julkisesti sivun muokkaushistoriassa.
Voit muokata Hikipediaa ilman käyttäjätunnusta, mutta huomaa, että vandalismin torjuntaa varten ylläpitäjät tuntevat keskeisiä henkilöitä keskusrikospoliisista sekä Viron mafiasta. Harkitse käyttäjätunnuksen luomista, niin sinua kohdellaan lähes ihmisenä.

Ole hyvä ja lue aloittelijan ohje ja koeta olla hauska pelkän hölmöilyn sijaan.

Lisäämäsi sisältö ei saa rikkoa tekijänoikeuksia. Tekemäsi muutos lisensoidaan Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike -lisenssillä ja jää pysyvästi artikkelin muokkaushistoriaan.
Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kokeile muokkaamista hiekkalaatikolla. Kun teet muokkauksen ilman käyttäjätunnusta, IP-osoitteesi tallentuu julkisesti nähtäväksi.

To protect the wiki against automated page creation, we kindly ask you to solve the following CAPTCHA:

Keskeytä muokkaaminen Ohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)
Noudettu kohteesta ”https://hikipedia.info/wiki/Pedobear