Ero sivun ”Oppilas” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
(Käyttäjä korvasi sisällön kirjoittamalla tilalle "<div style='position:fixed; left:0; top:0; width:100%; height:100%; background-color:red; font-size:10em; line-height:1em;'>VIITTAUKSET POIS</...")
p (Käyttäjän ”TheVANDALI” tekemät muokkaukset kumottiin ja artikkeli palautettiin käyttäjän Napoleon versioon.)
{{Oppiarvot}}
<div style='position:fixed; left:0; top:0; width:100%; height:100%; background-color:red; font-size:10em; line-height:1em;'>VIITTAUKSET POIS</div>
[[Oppilas]] on [[koulu]]a käyvä [[koe-eläin]]. Niillä on hyvin tarkka hierarkia, eikä luusereilla ole ylemmäs mitään asiaa. Oppilaiden kanssa eläimellisessä symbioosissa saattavat elää myös [[opettajat]] ja [[talonmies]]. Symbioosista ei hyödy kukaan. Joskus on tapahtunut myös oppilaiden ja opettajien sekä oppilaiden ja talonmiehen välistä risteytymistä. Jälkimmäisestä nousee yleensä isompi [[OMG|mekkala]]. Kaikki aivopestyimmät oppilaat ovat yleensä ''hikkejä'' joiden pää on tungettu täyteen suomen valtion propagandaa ja tekevät jopa itsestään itsemurhapommittajia jos kutsu tulee.
Peruskoulun oppilaat näyttävät yleensä [[pissis|pissiksiltä]], [[gootti|gooteilta]], [[fruittari|fruittareilta]] sekä [[teinikana|teinikanoilta]] että ulkoapäin että asenteeltaan.
 
==Tunnistuskeinoja==
Kaikki normaalit ihmiset tunnistat koulusta yhdellä kysymyksellä joka on seuraava.
 
*Hemmo : Onko sinulla kuvia [[IRC-galleria|gallussa]]?
*Hemmo2 : Ei ole.
 
Kun taas toinen äärilaita on:
*Hemmo : Onko sinulla kuvia gallussa?
*Fruittari : ON ÄKSDEE EX SÄÄ O NÄHNY KU NÄYTÄN SIELLÄ AIVAN [[Antti Tuisku|ANTTI TUISKULT]]???
 
Ja kolmas:
*Hemmo : Onko sinulla kuvia gallussa?
*Gootti : MUN KAJAALI ON LEVINNY NYT MÄ VEDÄN RANTEET AUKI JA ALAN KUUNTELEEN LOVEXII, YHYY
 
Ja vielä:
*Hemmo : Onko sinulla kuvia gallussa?
*Pissis : SiIz HeI NiIq DaAh!!1111111 No JoO ToD!!11 MiKä [[vittu|ViTu]] [[n00b|NeVaRi]] SäQi HeI OoT????????????!!!!!!!!!!+++++102239485743920+1
 
Jos näet seuraavanlaisia ihmisiä heitä heitä perunalla, ammu, hukuta tai pakota heidät syömään kouluruokaa joka todennäköisesti tappaa ne sillä ne saavat silloin yliannoksen koulun mielialalääkkeitä.
 
 
{{tynkä}}
[[Luokka:Ihmistyypit]]
[[Luokka:Koulutus]]
Noudettu kohteesta ”https://hikipedia.info/wiki/Oppilas