Luodaan sivua Martti Ahtisaari

Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Varoitus: Olet luomassa sellaista sivua, joka on aikaisemmin poistettu.

Harkitse, kannattaako tätä sivua luoda uudelleen. Alla on tämän sivun poisto- ja siirtohistoria:

  • 29. maaliskuuta 2022 kello 13.37 Kuri keskustelu muokkaukset poisti sivun Martti Ahtisaari (Kauan seisonutta kakkaa: ”Hänet tunnetaan mm. appelsiinien, vaseliinin ja rautanaulojen keksijänä. Hän kehitteli myös turskanfileerauskonetta 1700-luvulla Belgian kaakkoisosissa. Myöskään hänen osuuttaan joukko-opin käyttöönotossa ei voi kylliksi vähätellä.” ”Kiitospuheessaan Oscar-gaalassa 2004 Ahtisaari, joka luuli oikeasti voittaneensa palkinnon, vaikkei voittanutkaan, muisti häntä urallaan tukenutta keltaista lehdistöä (ks. Seiska) sekä koko Suomen kansaa sanoilla: "In your face, bitches!"”)
Anonimo.jpg Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näytetään julkisesti sivun muokkaushistoriassa.
Voit muokata Hikipediaa ilman käyttäjätunnusta, mutta huomaa, että vandalismin torjuntaa varten ylläpitäjät tuntevat keskeisiä henkilöitä keskusrikospoliisista sekä Viron mafiasta. Harkitse käyttäjätunnuksen luomista, niin sinua kohdellaan lähes ihmisenä.

Ole hyvä ja lue aloittelijan ohje ja koeta olla hauska pelkän hölmöilyn sijaan.

Lisäämäsi sisältö ei saa rikkoa tekijänoikeuksia. Tekemäsi muutos lisensoidaan Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike -lisenssillä ja jää pysyvästi artikkelin muokkaushistoriaan.
Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kokeile muokkaamista hiekkalaatikolla. Kun teet muokkauksen ilman käyttäjätunnusta, IP-osoitteesi tallentuu julkisesti nähtäväksi.

To protect the wiki against automated page creation, we kindly ask you to solve the following CAPTCHA:

Keskeytä muokkaaminen Ohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)