Luodaan sivua Maapallo

Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Varoitus: Olet luomassa sellaista sivua, joka on aikaisemmin poistettu.

Harkitse, kannattaako tätä sivua luoda uudelleen. Alla on tämän sivun poisto- ja siirtohistoria:

  • 2. huhtikuuta 2022 kello 03.40 Kuri keskustelu muokkaukset poisti sivun Maapallo (Kauan seisonutta kakkaa: ”Maapallo on todistetusti kehitysvammainen, koska sillä on kaksi napaa. Isä tunnetaan, mutta äidistä ei ole tietoa. Maapallolla on todettu olevan elämää, Lähde? mutta älylliseksi sitä ei missään tapauksessa voi kutsua. Maan etäisyys auringosta on 5,32874627823544578 km ja Plutosta noin 500 metriä. On syytä muistaa, että maapallo on yleisesti ottaen hieman harhaanjohtava nimi, koska maapallohan ei todellakaan ole pallo vaan litteä kuin pannukakku.” ja niin edelleen)
Anonimo.jpg Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näytetään julkisesti sivun muokkaushistoriassa.
Voit muokata Hikipediaa ilman käyttäjätunnusta, mutta huomaa, että vandalismin torjuntaa varten ylläpitäjät tuntevat keskeisiä henkilöitä keskusrikospoliisista sekä Viron mafiasta. Harkitse käyttäjätunnuksen luomista, niin sinua kohdellaan lähes ihmisenä.

Ole hyvä ja lue aloittelijan ohje ja koeta olla hauska pelkän hölmöilyn sijaan.

Lisäämäsi sisältö ei saa rikkoa tekijänoikeuksia. Tekemäsi muutos lisensoidaan Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike -lisenssillä ja jää pysyvästi artikkelin muokkaushistoriaan.
Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kokeile muokkaamista hiekkalaatikolla. Kun teet muokkauksen ilman käyttäjätunnusta, IP-osoitteesi tallentuu julkisesti nähtäväksi.

To protect the wiki against automated page creation, we kindly ask you to solve the following CAPTCHA:

Keskeytä muokkaaminen Ohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)
Noudettu kohteesta ”https://hikipedia.info/wiki/Maapallo