Luodaan sivua Mönkijä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Varoitus: Olet luomassa sellaista sivua, joka on aikaisemmin poistettu.

Harkitse, kannattaako tätä sivua luoda uudelleen. Alla on tämän sivun poisto- ja siirtohistoria:

  • 21. joulukuuta 2021 kello 00.06 Kuri keskustelu muokkaukset poisti sivun Mönkijä
  • 21. joulukuuta 2021 kello 00.06 Kuri keskustelu muokkaukset palautti sivun Mönkijä (8 versiota) ((...) Vuonna 1915 tehtiin ensimmäinen mönkijärata Espanjaan. 15-vuoteen mönkijän kehittämisessä ei tapahtunut mitään erikoista.” 2) ”Vuonna 1950 ajettiin kaikkien aikojen pisin mönkijämatka Suomessa, kun Jaska Jokunen ajoi Tampereelta Kiirunaan koko maan halki. Vuonna 1953 yritettiin mönkijällä vetää metsästä raivattuja puita, mutta siinä epäonnistuttiin. Vuonna 1960 mönkijästä tehtiin riittävän vahva, että se voi vetää puita perässä.”)
  • 21. joulukuuta 2021 kello 00.05 Kuri keskustelu muokkaukset poisti sivun Mönkijä (Kirj. Käyttäjä:Max33, 2007. Näytteitä: 1)‎ ”Mönkijä keksittiin vuonna 1900 Unkarissa, kun Buda Pörkölt niminen ihminen asensi kottikärryyn moottorin. Vuoteen 1909 mennessä kyseinen moottorikärry oli kehitelty neljäpyöräiseksi, joten sillä pystyi liikkumaan paremmin. Nykyisen mönkijän keksimismaaksi tuli kuitenkin Italia, kun keksintöä oli esitetty maailmalla. Vuonna 1912 sitten kehilteltiin lopulta mönkijä-kärryyn vahvat pyörät ja hyperkäyttöinen moottori. (...))
Anonimo.jpg Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näytetään julkisesti sivun muokkaushistoriassa.
Voit muokata Hikipediaa ilman käyttäjätunnusta, mutta huomaa, että vandalismin torjuntaa varten ylläpitäjät tuntevat keskeisiä henkilöitä keskusrikospoliisista sekä Viron mafiasta. Harkitse käyttäjätunnuksen luomista, niin sinua kohdellaan lähes ihmisenä.

Ole hyvä ja lue aloittelijan ohje ja koeta olla hauska pelkän hölmöilyn sijaan.

Lisäämäsi sisältö ei saa rikkoa tekijänoikeuksia. Tekemäsi muutos lisensoidaan Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike -lisenssillä ja jää pysyvästi artikkelin muokkaushistoriaan.
Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kokeile muokkaamista hiekkalaatikolla. Kun teet muokkauksen ilman käyttäjätunnusta, IP-osoitteesi tallentuu julkisesti nähtäväksi.

To protect the wiki against automated page creation, we kindly ask you to solve the following CAPTCHA:

Keskeytä muokkaaminen Ohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)
Noudettu kohteesta ”https://hikipedia.info/wiki/Mönkijä