Luodaan sivua Kirgisia

Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Varoitus: Olet luomassa sellaista sivua, joka on aikaisemmin poistettu.

Harkitse, kannattaako tätä sivua luoda uudelleen. Alla on tämän sivun poisto- ja siirtohistoria:

  • 11. kesäkuuta 2021 kello 05.49 Kuri keskustelu muokkaukset poisti sivun Kirgisia (Kirj. Alez, 2008: Ote: ”Maan kulttuuri on melko omaperäinen. Suosittuja harrastuksia ovat mm. toisien ampuminen ja tappeleminen. Tämä ei tosin eroa suuresti suomalaisestakaan kultuuriperinnöstä, mutta Suomi onkin tunnetusti eksoottinen maa, niin kuin Kirgisiakin. Kirgisiassa käydessään kannattaa tutustua maan baareihin, sillä niissä myydään aitoa venäläistä vodkaa. Ihmisten asuinsijat ovat yleensä slummien tai savimajojen tapaisia rakennuksia.”)
Anonimo.jpg Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näytetään julkisesti sivun muokkaushistoriassa.
Voit muokata Hikipediaa ilman käyttäjätunnusta, mutta huomaa, että vandalismin torjuntaa varten ylläpitäjät tuntevat keskeisiä henkilöitä keskusrikospoliisista sekä Viron mafiasta. Harkitse käyttäjätunnuksen luomista, niin sinua kohdellaan lähes ihmisenä.

Ole hyvä ja lue aloittelijan ohje ja koeta olla hauska pelkän hölmöilyn sijaan.

Lisäämäsi sisältö ei saa rikkoa tekijänoikeuksia. Tekemäsi muutos lisensoidaan Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike -lisenssillä ja jää pysyvästi artikkelin muokkaushistoriaan.
Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kokeile muokkaamista hiekkalaatikolla. Kun teet muokkauksen ilman käyttäjätunnusta, IP-osoitteesi tallentuu julkisesti nähtäväksi.

To protect the wiki against automated page creation, we kindly ask you to solve the following CAPTCHA:

Keskeytä muokkaaminen Ohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)
Noudettu kohteesta ”https://hikipedia.info/wiki/Kirgisia