Ero sivun ”Keskustelu käyttäjästä:Verstaan Suurmestari” versioiden välillä

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Rivi 85: Rivi 85:
 
::::Te olette [[hullu]]. "Mutta ensimmäisenä happamattoman leivän päivänä opetuslapset tulivat Jeesuksen tykö ja sanoivat: "Mihin tahdot, että valmistamme pääsiäislampaan sinun syödäksesi?"" --[[Käyttäjä:Jetman|Jetman]] 23. joulukuuta 2006 kello 14.11 (EST)
 
::::Te olette [[hullu]]. "Mutta ensimmäisenä happamattoman leivän päivänä opetuslapset tulivat Jeesuksen tykö ja sanoivat: "Mihin tahdot, että valmistamme pääsiäislampaan sinun syödäksesi?"" --[[Käyttäjä:Jetman|Jetman]] 23. joulukuuta 2006 kello 14.11 (EST)
 
:::::Niin, tunnen raamatun, ja olenhan lisännyt siitä pätkiä jopa [[Verstaan Suurmestari]] artikkeliin! Kysyn vaan, onko MINUN keskustelupalstani oikea paikka järjestää teologinen keskustelu!?
 
:::::Niin, tunnen raamatun, ja olenhan lisännyt siitä pätkiä jopa [[Verstaan Suurmestari]] artikkeliin! Kysyn vaan, onko MINUN keskustelupalstani oikea paikka järjestää teologinen keskustelu!?
  +
::::::Vai ettekö tiedä veljet - minä puhun lain tunteville - että laki vallitsee ihmistä, niin kauan kuin hän elää? Tekoni tulevat suoraan Saatanasta. --[[Käyttäjä:Jetman|Jetman]] 23. joulukuuta 2006 kello 14.27 (EST)

Versio 23. joulukuuta 2006 kello 19.27

Mielipiteesi sivusta Hikikirjasto:Seksuaalisesti kiihottavia kuvia? PS. En usko, että olet oikea Verstaan Suurmestari. --Peelo 08:59, 27 marraskuu 2006 (EST)

Mielestäni ihan suhtkoht hyvän maun rajoilla roikkuva artikkeli. Ja siitä PS kommentistasi voin todeta, että usko mitä haluat. --Verstaan Suurmestari 16:05, 27 marraskuu 2006 (EST)

Jos olet, käyttänet edes avointa välityspalvelinta, jotta IP:täsi on vaikea jäljittää. --Peelo 09:12, 27 marraskuu 2006 (EST)

Tietysti käytän uskollisen Itcudin konetta, kuinkas muutenkaan. Hän se saa sitten kärsiä kaikesta, mitä tästä seuraa. --Verstaan Suurmestari

Figaro

Onko artikkeli Figaro mielestänne onnistunut? --Peelo 10:42, 27 marraskuu 2006 (EST)

On, vaikka se sisältääkin hyvin paljon alapäähuumoria minun makuuni. Se on selvästi poikkeava Verstas-artikkelista ja se on hyvä. Huomaa sen olevan eri kirjoittajan käsialaa. Kirjoitustyyli ehkä vähän tökkii, mutta muuten hauska.

Elukka

Kuka on Elukka? --LJKFLJKAFHG 10:52, 28 marraskuu 2006 (EST)

Elukka on mystinen hirviö, jonka väitetään olleen esikuvana Ilmestyskirjan pedolle. Elukasta löytyy enemmän tietoa Verstas artikkelin Elukka-luvusta. Verstaan Suurmestari

PS

Kannattaa kirjoittaa Wikipediaan artikkeli "levykevandaali" nyt äkkiä, kun ketään ylläpitäjää ei näköjään ole paikalla. Saat ikuisen bannin, mutta se ei haittaa, jos olette yhtä vandaalimielinen kuin Me. --Peelo 09:51, 3 joulukuu 2006 (EST)

Houkka

Mitä pidätte artikkelista houkka? Koetteko Te olevanne enemmän moukka vaiko houkka? --Peelo 05:47, 9 joulukuu 2006 (EST)

Tjaa Verstaan Suurmestari

Neuvottelut

... Jospa pidettäisiin ne neuvottelut (Tällä kertaa tosi-tv tyylillä) jo tänään... Mitä mieltä olet? Voitaisiin pitää ne joko uutisartikkelin keskustelusivulla tai Eternius III keskustelusivulla? --Cthulhu 14:23, 9 joulukuu 2006 (EST)

Mikä ettei. Kyl mulle käy Verstaan Suurmestari
Hei, lopettakaa rauhanneuvottelut niin, että paikalle syöksyy pari Osasto 6:n agenttia, mutta Suurmestari ja röhmöt ovat jo paenneet & teleportanneet pois, ja agentit saavat vesiperän. Tai eivät aivan. He ottavat haastattelijan mukaansa kuulusteltavaksi. JA tietenkin ne maittavat mokkapalat. Kävisikö? Sanokaa "mikä ettei"--Traani 14:58, 9 joulukuu 2006 (EST)

Ei käy... Eternius on järjestänyt alukselleen todella tiukan vartioinnin siltä varalta, että Röhmöt ja Verstas alkaisi tappelemaan. --Cthulhu 15:00, 9 joulukuu 2006 (EST)

Nii, mutta kyllä te neuvottelujen jälkeen voitte jotain yrittää, kun kaikki on poistuneet.

... Jospa jatkettaisiin neuvotteluja? --Cthulhu 05:53, 10 joulukuu 2006 (EST)

OK


Puuuuh... Se oli sitten siinä. Laitoin loppuun viellä pienen fraasin pitämään mysteeriä yllä. Nyt pitää alkaa korjaamaan kaikkea joka viittaa menneisiin. Korjaisitko artikkelin Verstas? --Cthulhu 06:40, 10 joulukuu 2006 (EST)

Sivuista, joita et tykkää lukea

Tiedätkö mitä? Ei minuakaan isommin kiihota lukea Verstaasta. Mitään. Arvaa miksi? Samat jutut on ollut jo iät ja ajat tarjolla. Tietenkin koen plagiointisi puhtaana imartelua minua ja rikostovereitani kohtaan, mutta että nostat sen originellin yläpuolelle... Mjoo, se on vain säälittävää.

Teidän Tyräel Haara-Pallila, hän, jonka sydämen paikalla on ankeriaan pyörittämä dynamo.

Plagiointia ei ole tapahtunut. En ollut kuullutkaan Lonkeromestareista, ennen kuin syytit minua kopioimisesta. Kiitos vain palautteesta, mutta mielestäni otat asian liian raskaasti. Verstaan Suurmestari

Hyvää iltaa

Onko Verstaan Suurmestari koskaan lentänyt haukkana lumisten vuorien ylitse sydän tulvillaan kipua, jota juuri hyljätty tuntee? --Peelo 12:45, 10 joulukuu 2006 (EST)

Enpä nyt kuule tiedä. Verstaan Suurmestari

Teletron

Nyt pitäisi päättää mihin tässä mennään ja milloin, kävisitkö antamassa mielipiteesi juonenkulusta Teletronin keskustelusivuilla? (Jos haluat vaikuttaa siihen mitä tulevan pitää)

Perjantai 13

Mikä toi juttu oikein on? Ei aukene ainakaan mun koneella. Oisko silvontagoatsea? --Liity minuun tai kuole --Hjassan 19. joulukuuta 2006 kello 12.55 (EST)

Kopioin Peelolta. Mielestäni ihan kelpo juksutus, vaikkakin vähän perverssi...:) Verstaan Suurmestari
Perjantai 13 on Peelon oma sydeemi, mutta mä laitoin sen tuolle Sinulle on uusia viestejä juksutukselle :(. --Cthulhu 19. joulukuuta 2006 kello 14.46 (EST)

Mielipiteeni artikkelista Verstas

Ihan hyvä aetikkeli kun tälläin nopeasti vilkaisee kun en sitä jaksa lukea läpi laiskuuttani.--Vilkkuu 19. joulukuuta 2006 kello 14.35 (EST)

Aiotteko te vielä jatkaa Verstas-artikkelia paljonkin? Luuletteko te, hyvä herra, että joku jaksaa lukea nykyistäkään versiota kokonaan läpi? Sehän on niin saatanan pitkä. --Jetman 23. joulukuuta 2006 kello 13.36 (EST)
En luule, mutta mitenkäs sitä pienentämään! Olen jo pätkinyt sitä pienemmäksi lisäämällä osan materiaalista Verstaan kansioon! Kiitä onneasi, etten ole päättänyt liittää edellämainittua pätkää ja Ensimmäinen Röhmöfanttisota artikkelia osaksi sitä! Ja vastaus kysymykseesi, sitä mukaa, miten paljon merkittävää maailmassa tapahtuu, myös Verstas-artikkeli kasvaa. Ja tiedän kyllä parikin fania, jotka ovat lukeneet sen loppuun asti ja halunneet liittyä jäseniksi (melkein selvinpäin). Verstaan Suurmestari

Huumehoure-enkeleitä

Me olemme jo kauan suorastaan kihisseet halusta kysyä Teiltä, Verstaan Suurmestari: oletteko joskus käynyt Hollannissa nauttimassa kannabista? Kertoisitteko kokemuksistanne? Mielestäni maa ei saa vaipua lumen peittoon, sillä valkeus ei sitä todellakaan lohduta, sanoi A.W.Yrjänä mitä sanoi! Ihahaa! --Peelo 23. joulukuuta 2006 kello 13.08 (EST)

No en ole tainnut. Verstaan Suurmestari
Onko koskaan tehnyt mieli? Kannatatteko ylipäätänsä kannabiksen laillistamista? Kunhan Me pääsemme kansanedustajaksi, alamme ajaa asiaa oikein tosissamme, ja sehän on sitten lopun alkua! Mutta sepä ei jäisikään siihen! Kuvitteletteko Te todella, että pelkkä pilven pössäyttely riittäisi Meille? Ehei! Kunhan me pääsemme tämän maan diktaattoriksi, laillistamme niin amfetamiinin, LSD:n, heroiinin ja ekstaasin kuin kokaiininkin! Maailma minua kavahtakoon! Itse asiassa yllän (ehkä) jopa Jumalan yläpuolelle! --Peelo 23. joulukuuta 2006 kello 13.11 (EST)
En nyt sentään julkisesti ihan kannabiksesta kehuskelisi pitäväni, ja muuten satun olemaan uskovainen kaveri, joten älä herjaa Jumalaa tommottiin Verstaan Suurmestari
Anteeksi. Mekin olemme uskovainen. Tarkoitamme siis, miten Jumala voisi olla olemassa, jos tietoisuus ei olisi mahdoton saavuttaa? Hyvää perjantai-illan jatkoa, Me lähdemme nyt katsomaan Scary Movie kolmosta ja juomaan lisää viinaa. --Peelo 23. joulukuuta 2006 kello 13.14 (EST)

Efesolainen mies kärsi Saatanalle

Pukekaa yllenne Jumalan koko sota-asu, voidaksenne kestää perkeleen kavalat juonet. Sillä meillä ei ole taistelu verta ja lihaa vastaan, vaan hallituksia vastaan, valtoja vastaan, tässä pimeydessä hallitsevia maailmanvaltiaita vastaan, pahuuden henkiolentoja vastaan taivaan avaruuksissa.

Oletteko te mukana taistelussa, oletteko jo varustautuneet? --Jetman 23. joulukuuta 2006 kello 13.54 (EST)

Voi Jeesus... edes minä en ota Jumalaa noin vakavasti:) Verstaan Suurmestari
Sillä en minä itsestäni ole puhunut, vaan Isä, joka on minut lähettänyt, on itse antanut minulle käskyn, mitä minun pitää sanoman ja mitä puhuman. Hyvä herra, oletteko Te syyllistynyt jumalanpilkkaan? No, minäpä vastaan: kyllä te olette. --Jetman 23. joulukuuta 2006 kello 14.03 (EST)
Jassåå... vai sillä tavalla. Kaikkihan me olemme synnistä syntyneet, mutta jumalanpilkkaa en ole harjoittanut.
Te olette hullu. "Mutta ensimmäisenä happamattoman leivän päivänä opetuslapset tulivat Jeesuksen tykö ja sanoivat: "Mihin tahdot, että valmistamme pääsiäislampaan sinun syödäksesi?"" --Jetman 23. joulukuuta 2006 kello 14.11 (EST)
Niin, tunnen raamatun, ja olenhan lisännyt siitä pätkiä jopa Verstaan Suurmestari artikkeliin! Kysyn vaan, onko MINUN keskustelupalstani oikea paikka järjestää teologinen keskustelu!?
Vai ettekö tiedä veljet - minä puhun lain tunteville - että laki vallitsee ihmistä, niin kauan kuin hän elää? Tekoni tulevat suoraan Saatanasta. --Jetman 23. joulukuuta 2006 kello 14.27 (EST)