Luodaan sivua Irlanti

Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Varoitus: Olet luomassa sellaista sivua, joka on aikaisemmin poistettu.

Harkitse, kannattaako tätä sivua luoda uudelleen. Alla on tämän sivun poisto- ja siirtohistoria:

  • 15. huhtikuuta 2022 kello 11.22 Kuri keskustelu muokkaukset poisti sivun Irlanti (Kauan seisonutta kakkaa: ”maata johtaa epävirallisesti Guinness. Irlannissa ei ole teollisuutta, vaan kaikki harrastavat pornon kuvaamista.maanviljelyä keskustalaiseen tapaan. Maassa ei ole myöskään asunut oikeaa ihmistä sitten vuoden 1888, jolloin maassa eli kokonainen ihmispopulaatio. Vuonna 1888 Irlannin kuitenkin valloittivat menninkäiset ja ihmiset muutettiin vaaleanpunaisiksi norsuiksi.” ”Irlannissa ei ole metsiä, joissa pedofiileja muuten esiintyy, vaan saari on pelkästään peltoa.”)
  • 21. tammikuuta 2007 kello 07.27 Pesunöyhtä keskustelu muokkaukset poisti sivun Irlanti (sisälsi: ”== '''IRLANTI''' ==Irlantilaiset("Juoppous kulautus")ovat maailman pahimpia juoppoja. He ovat perustaneet lukuisia järjestöjä joissa käydään j...” (ainoa muokkaaja oli 212.149.183.162))
  • 27. joulukuuta 2006 kello 15.31 JAT keskustelu muokkaukset poisti sivun Irlanti (sisälsi: ”Irlantilainen on neljällä jalalla kävelevä, viskiä juova merimies, joita pyydystettiin rottasodan (1875-1877) aikaan runsaasti ympäri maailman. ...” (ainoa muokkaaja oli Madman))
  • 28. marraskuuta 2006 kello 11.52 MasterBlaster keskustelu muokkaukset poisti sivun Irlanti (MAATYHMÄILY: sisälsi: ”irlanti on aika vitun homo maa jossa paskotaan koko ajan”)
Anonimo.jpg Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näytetään julkisesti sivun muokkaushistoriassa.
Voit muokata Hikipediaa ilman käyttäjätunnusta, mutta huomaa, että vandalismin torjuntaa varten ylläpitäjät tuntevat keskeisiä henkilöitä keskusrikospoliisista sekä Viron mafiasta. Harkitse käyttäjätunnuksen luomista, niin sinua kohdellaan lähes ihmisenä.

Ole hyvä ja lue aloittelijan ohje ja koeta olla hauska pelkän hölmöilyn sijaan.

Lisäämäsi sisältö ei saa rikkoa tekijänoikeuksia. Tekemäsi muutos lisensoidaan Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike -lisenssillä ja jää pysyvästi artikkelin muokkaushistoriaan.
Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kokeile muokkaamista hiekkalaatikolla. Kun teet muokkauksen ilman käyttäjätunnusta, IP-osoitteesi tallentuu julkisesti nähtäväksi.

To protect the wiki against automated page creation, we kindly ask you to solve the following CAPTCHA:

Keskeytä muokkaaminen Ohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)
Noudettu kohteesta ”https://hikipedia.info/wiki/Irlanti