Hyönteinen

Hikipediasta
Tämä on arkistoitu versio sivusta sellaisena, kuin se oli 12. elokuuta 2016 kello 10.12 käyttäjän ElKondis (keskustelu | muokkaukset) muokkauksen jälkeen. Sivu saattaa erota merkittävästi tuoreimmasta versiosta. Koko muokkaushistoria tässä.
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

”GET THEM OFF ME! GET THEM OFF (SOB) ME!”

~Alkoholisti formikaation kourissa
Uusi hyönteismaailmajärjestys odottaa

Hyönteinen on pieni eliö, joka tunkeutuu arvaamattomiin ruumiinkoloihin pahaa-aavistamattoman ihmisen nukkuessa. Hyönteisillä on korkeintaan kuusi koipea, joiden sulava koordinaatio kertoo niiden huomattavasta älykkyydestä. Jalkoja lukuun ottamatta suurin osa hyönteisen vartalosta koostuukin sen aivoista. Niillä on aina paha mielessä ihmislapsia kohtaan. Maapallolla ne esiintyvät harmittomina pikku työläisinä, joilla ei ole muka muuta tekemistä kuin rakennella pesiä pitkin metsiä ja liitereitä, mutta avaruuden tutkimattomissa syvyyksissä niiden laivastot odottavat merkkiä herhiläiskuningattarilta, valmiina laukaisemaan invaasion. Vuosimiljoonien ajan jatkunut hämäys kaikkia muita eliöitä kohtaan saavuttaa eräänä päivänä loppuhuipennuksensa, kun jättiläismuurahaiset putoilevat taivaalta, valtiot kaatuvat yhdessä yössä, ja me kaikki juoksemme henkiemme edestä pakoon kuolemaa, joka on itseäänkin varmempaa.

Formikaatio[muokkaa]

Aikakausien kuluessa ötököiden keskuuteen on muodostunut pieni vastarintaliike, joka yksin on käynyt uhmaamaan intergalaktista hyönteishegemoniaa. Nämä vastarannan kiisket tunkeutuvat psyykkisillä voimillaan ihmisten ja muiden lajien uniin ja pyrkivät varoittamaan heitä uhkaavasta vaarasta. Psykoosiksi luultu kohtaus, jossa ihminen kuvittelee ötököiden ryömivän ihollaan, on itse asiassa vain yksi yritys näiltä rohkeilta vapaustaistelijoilta viestiä sitä, minkälaisia ötökät todella ovat luonteeltaan.

Wiki letter w.png Aivan kuten peniksesikin, tämä artikkeli on tynkä.
Auta Hikipediaa laajentamalla artikkelia.