Hikinews:Ennakkokatsaus mielenosoituskesään

Hikipediasta
Tämä on arkistoitu versio sivusta sellaisena, kuin se oli 11. tammikuuta 2017 kello 17.07 käyttäjän Täi (keskustelu | muokkaukset) muokkauksen jälkeen. Sivu saattaa erota merkittävästi tuoreimmasta versiosta. Koko muokkaushistoria tässä.
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tämä sivu on osa Hikinews-palvelua.

2. kesäkuuta 2014

Stones 01.svg
Tämä uutinen kiinnostaa kiviäkin!

ARKADIANMÄKI, SOME, VAJAAMIELISYYS – Huomenna kolmas kesäkuuta nähdään Suomen eduskuntatalon edessä mielenkiintoinen joukkio -osoittajia. Heidän protestinsa järjestetään ”Suomen itsenäisyyden ja hyvinvoinnin palauttamiseksi Suomelle ja suomalaisille”. Tällä hetkellä 155 on varmistanut osallistumisensa nelituntisiin kekkereihin, jotka käynnistyvät Facebook-sivuilla jo julkaistulla ”aloitus puheella”. Se alkaa toteamalla maailman varallisuuden jakautuneen niin epätasaisesti, että Taloussanomain mukaan 85 rikkainta yksilöä omistaa yhtä paljon kuin köyhimmät 3,5 miljardia yhteensä. Toinen premissi: epäilemättä kyseessä on sama pohattajoukko, jolla on Yhdysvaltain suurin rikkaus ja sen tuoma vaikutusvalta. Johtopäätös: ”Taloudellinen, poliittinen, sotilaallinen (NATO) ja joukkotiedotusvälineiden valta keskittyy siis suhteellisen pienen ylikansallisen oligarkian tai paremminkin mafian hallintaan.” Tämä hieman huolestuttaa lukijaa, joka ei tietääkseen ole globaalien markkinoiden oligarkki, eli joutuu vastentahtoisesti lukemaan itsensä ”vauraiksi” kutsuttujen – ilmeisesti siis täysin harhaanjohtavasti – maiden 3,5 miljardin rivikansalaisen joukkoon. ”Miettikää”, pyytävät järjestäjät, ”onko moraalisesti oikein, että Suomen poliittinen eliitti on silmää räpäyttämättä alistunut uhraamaan Suomen ja suomalaisten hyvinvoinnin yllä mainitun kansainvälisen mafian hyväksi?”

Seuraa kritiikkiä valtion velkaantumista ja ”puhtaasti elitistisiä toimenpiteitä” (”eurot, laina eurot, eivät ajaudu Euroopan, tai minkään velkaisen valtion yhteiseen hyvään. Rahat menevät uudelleen sijoitettaviksi kansainvälisten pankkien kautta”) sekä piakkoisia lapsilisien leikkauksia ja keskituloisten verotusten kiristystä kohtaan. Viimeksimainitussa on tässä katsannossa kyse taktisesta painostamisesta: keskiluokka, toisin kuin vaivaisto, ei ole vielä henkisesti lamaantunutta. Tosin sitten huomautetaan, että näin juuri köyhät poikineet vajoavat yhä syvempään ahdinkoon. Kansanliikejohtajat tahtovat humaanimpaa hallintoa tai uuden systeemin.

Puhe jatkaa EU:n räjähdysmäisen nopean liittovaltiokehityksen tekevän eliitin otteesta raudanlujan: Suomesta nimittäin tulisi pohjoinen maakunta ja vapaakauppasopimus solmittaisiin. Jo nyky-Suomessa osa viemäriverkoista on karstasta ummessa ja tiet hengenvaarallisia. Siinäpä vasta osa kerman karhunpalveluksista. En näe.

Nämä tyypit ovat oikeilla jäljillä, mutta he vähän nojaavat ikävästi määriteltyyn ideologiaan. Varmaan aika paljon kulutusyhteiskunnan puitteissa myös elävät, vaikka määräilyä vastustetaankin. Niiden pitäisi HERÄTÄ!

Lyhyesti sanottuna on ”poliittisen ylimystön kriminaalioperointi on syössyt ”maamme” kunkin yhteiskuntasektorin pohjattoman kurjuuden kierteeseen”. Toisinajattelijat, jotka ennustamatonta ja hallitsematonta Internet-teknologian kehitystä edeltävinä EU-vuosina eivät vielä saaneet julkisesti puhuakaan, esim. 1600-luvun kyläyhteiskunnassa, vetoavat jokaiseen: ”Tulkaa siis kumoamaan [!] kansaa pilkkaava Suomen hallitus ja rakentamaan itsenäistä sekä omavaraista Suomea.” Mitä on tehtävä?

Ryhmän ensimmäinen vaatimus on nykyisen hallituksen ero, kun puheenjohtajavaalit ovat ennen mielenosoitusta karsineet sieltä muutenkin porukkaa ja Katainen ilmoitti erostaan muutama päivä sivun perustamisen jälkeen. Piste nouseville kansallisanarkisteille. Toinen vaatimus on välittömät eduskuntavaalit, joissa ehdokkaat kertovat kantansa Euroopan unioniin. Näin kansalle palautetaan valta. Muuten joutuisi odottamaan lähes vuoden. Kolmanneksi kansa vaatii hallitusten välille juoksevia asioita hoitamaan virkamieshallituksen. Kuulostaa ehkä radikaalilta, mutta virkamiesten tulisi olla ”asiantuntijoista, jotka arvostavat yhteistä hyvää” muodostettu.

Vaatimukset sen kuin jatkuvat: ”Vaalien jälkeen on muodostettava uusi hallitus. Hallitus pitäisi muodostaa henkilöistä, jotka ovat oikeudenmukaisia, viisaita, vastustavat uusliberalismia, ja kannattavat humanitaarisia arvoja. Jotta tämä on mahdollista, ehdokkaista on voitava valita tällaisiin asioihin sitoutuneita henkilöitä.” Jälkimmäinen virke on täysin tarpeeton ja idioottimainen. Hallitukseen ei tule päästää EU-jäsenyyttä tai euroa tai sen painattamista ulkomailla kannattavia henkilöitä, ja sittenkin on aina mahdollisin kansanäänestyksin turvattava valta sen yli. Tämä on oikeaa progressiota, sillä äänestyksin siirrytään fluktuoivaan perustuslakiin.

Viidenneksi myös virallisen Suomen on aloitettava parlamentaarinen työskentely EU- ja euroeron suuntaan. Kuudenneksi ero NATOsta (neljällä virkkeellä). Viidenneksi kovemmin progressiivinen verotus ja 40 prosenttia veks poliitikkojen palkoista (näkörajoitteet & jyvät). Kirjavinkkilinkkien URL-osoitteet sisältävät jotain EU Huomispäivän Neuvostoliitto -nimistä, ja lisähuomautuksissa painotetaan kansanedustajan termin ehdotonta kirjaimellisuutta, josta huolimatta tässä alkuvaiheessa poliittinen järjestelmä voi hyvin olla sama, kunhan johdossa ovat sellaiset ihmiset, joita ohjaa laaja humanitarismi. Eikä ne NWO-ihmiset.

Suomi liitettiin Euroopan unioniin vastoin perustuslakia. EU-jäsenyyden kirjaaminen perustuslakiin unioninkaan vaatimatta oli suorastaan hämärää. Ohjelmanjulistus loppuu vastaavien Fidesz / animalismin käskyt -vehkeilyjen ehkäisykeinoon: viranhaltijoiden ja poliitikkojen on kerrottava, ovatko vapaamuurareita tai koskaan olleet yhteyksissä Bilderberg-ryhmään, missä tapauksissa on lakisääteisesti estettävä heitä olemasta viranhaltijoita ja poliitikkoja.

”On huomattavaa, kuinka vapaamuurarimaininta vie sen uskottavuuden, jonka niin lyhyessä lopetuksessa ja kirjoituksen jälkeen enää on mahdollista viedä”, kommentoi Hikinewsin toimittaja Elisa Peelo, joka kertoo havaintonsa huvin vuoksi, käytännön syistä jouduttuaan käyttämään julkisia tietokoneita kenttätyöhönsä sekä turvatoimena eduskuntatalon portailta seinämonitorin välityksellä. ”No ja-aa... Pakolaisten MEITÄ SUUREMPAA elintasoa kummasteltiin yhdessä pikku kappaleessa, pyydettiin varmistamaan kantaväestön turva varmaan koska pakolaisten valintaperusteet suurta salaliittoa jne. – ja kommenteissa muut mitätöivät tämän kohdan. Kiitos vapaamuurareista siis.”

Mielenosoitussivun perustajana on Markku Kalevi Juutinen ja taustakuvana talvisotavarusteisia kyöpeleitä, avaruushumanoideja tai ankeuttajia pystyttämässä Suomen lippua. Taustalla häärii muitakin. Puoluepoliittisten lippujen kiellosta (päätyttyään poistettua) äänestystä hommailemassakin on ollut muuan Juhis Blomster, anonymous-maskia pitävä slaavikyykkyanarkisti. Hänen kvasigeorgistisessa ihanneyhteiskunnassaan ihmiset ovat oikeudenmukaisia, eikä auktoriteetteja tai johtajia tarvita. Blomster on ajast'aikaan kirjoitellut Facebook-aikajanalleen riimejä odottamaan biittejä tai Kaj Chydeniusta. 20. huhtikuuta 2014:

Suurest liittovaltiost syntyy harhainen utopia,

”Täs mistress Peelo huomauttaa / tos soimaa allas kattilaa”.

liian suurest päätäntäelimest syntyy liian pieni elintila
Tässä meininki on kyllä jees ja elämän arvot kohdillaan, mutta mua henkilökohtasesti turhauttais kuulua sakkiin, kun jotenkin he ei TEE asioille mitään.

”Miten syntyy?” kysyy toimittaja. ”Siis nyt ihan oikeasti kiinnostaa, että kuinka? Ei minun tietääkseni olla Kainuuta piirtämässä meppien asemakaavaksi. Tosin myönnän, ettei huvita käydä siellä ikinä.”

Köyhyys senkun lisäntyy otetaan velkaa velan päälle,
ei löydy sateenvarjoja köyhän sadesäälle
Pääoma seisoo ja laitetaan yhteiskunta maksamaan laskut,
ryöstetään köyhät täyttämällä rikkaiden taskut
Kapitalismi jyrää ja demokratia on suora vallan mekanismi,
iskui iskun perään kunnes ei tiedetä kuka iski
Älä itke kohta joudut tunteista maksamaan veroa,
liian suures massassa liian vähän eloa

”Tästä tuli itselleni sellainen olo, että hihei. Heissulimorjes. Ja kyllä nimen omaan demokratia ja kapitalismi tekee ihmisistä kasvotonta massaa ja 2000-luvun läntisestä kulttuurista mitä se on”, nyökkäilee Peelo ja muuttaa intonaationsa Jani Viinikaiseksi, joka ei niin kovin kauan sitten seisoskeli tuolla samalla seudulla (tai mahdollisesti Janne Reinikaiseksi): ”Sitä vastustan.”

Visio Babylonista tarkentuu 30. huhtikuuta:

Valtamedia ja massapsykoosi ihmisiä ohjaa,
rahaa kumartaes kurkottaa pohjaa
Lupaan sulle veli meidän aikamme on vielä,
riisto on silti nykypäivää en sitä kiellä
Markkinavoimat pitää maksajan köyhänä,
hirttosilmukka toistaseks löyhällä
Kieli miekkaa terävämpi me voitetaan tää sota,
köyhälle leipää valtio älä vähästämme ota
Velkaa velan päälle ja tavotellaan ikuista talouskasvuu,
liian paljon rahaa liian vähän henkistä matskuu
Köyhä antaa vähästään rikas ottaa lisää,
laitan päähäsi ajatuksen paremmasta mut sun täytyy antaa sen itää

”Jos tässä ilmoitetun toivon antaa itää”, toimittaja Peelo huomauttaa, ”niin se pää todella menee sellaiseen kuntoon, jossa Juhiksen julistus alkaa olla aika jees.” Blomster on virallisesti ilmoitettu yhdeksi kuudesta järjestäjästä 25. toukokuuta pidetyn ”NYT SAA RIITTÄÄ!” -suurmielenosoituksen takana. Osanottajia oli Facebookin mukaan tuhatkunta, Iltalehden suodattaman poliisiarvion mukaan noin seitsemänsataa. (Hra Blomster tukee myös matami Kaukista, tuota kulmainsa takaa luontaisella arvovallalla katsovaa sangen sitoutumatonta, joka likvidoitiin Wikipediasta eurovaalien aikaan.)

Elisa Peelo raapii päätään ja katselee ympäriinsä tyytymättömän näköisenä, ja aloittaa sitten. ”Olen herännyt. Miten kernaasti olemmekaan unohtamassa kaiken, heittämässä pois sen mitä olemme. Myymässä ihmisyytemme rahakoplalle. Kuinka vitusti hyvää ja tuhotonta kansallisvaltio on maailmallemme antanut! Eli polttoon vain Euroopan lippu, kuten Juutinen on tapahtuman sivulla ehdottanut – sammutustarvikkeiden tuojiakin on ilmoittautunut. Näitä tyyppejä pitäisi luoda turpiin, sillä jos he saisivat valtaa, kaikki menisi paskaksi. Jeesuksen Kristuksen verinen mulkku! Nyt kotona ottakaa juustohöylät ja –”

Kun yhteys on palannut julkiseksi, Peelo linjaa: ”Nämä ehtivät siinäkin ensin. Lainaus: ’Mikäli paikalle saapuu runsasväkisesti ihmisiä ja he haluavat jatkaa hallituksen ’nujertamisen kampanjaa’, niin tietysti he voivat omalla vastuullaan niin tehdä.’” Raportti loppuu tähän, sillä toimittajan on lähdettävä härnäämään juuri bongaamaansa pari yötä makuupussissa tapahtumaan jonottanutta vaihtoehtoisen elämän kannattajaa.

Lähteet[muokkaa]

Star.svg
Tämä on laatu-uutinen, jonka kirjoittaja todennäköisesti parhaillaan kiillottelee Pulitzeriaan.