Luodaan sivua Galileo Galilei

Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Varoitus: Olet luomassa sellaista sivua, joka on aikaisemmin poistettu.

Harkitse, kannattaako tätä sivua luoda uudelleen. Alla on tämän sivun poisto- ja siirtohistoria:

  • 1. joulukuuta 2020 kello 21.43 Kuri keskustelu muokkaukset poisti sivun Galileo Galilei (Huono (mini)tynkä vuodesta 2006. Ote: ”Galileo Galilei oli keski- ja renesanssiajalla elänyt virtuoosi. Hänet koulutettiin koulussa uskomaan litteään Maahan ja siihen, että aurinko kiertää maata - tai tarkemmin ottaen Paavin Napaa. Maa ei sen sijaan pyörinyt. Galilei kuitenkin keksi kaleidoskoopin. Kun hän tiiraili iltaisin pyöriviä värejä, hän päätteli että maa pyörii. Katollinen kirkko luonnollisesti piti moisia ajatuksia Jumalanpilkkana ja herjauksena.”)
Anonimo.jpg Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näytetään julkisesti sivun muokkaushistoriassa.
Voit muokata Hikipediaa ilman käyttäjätunnusta, mutta huomaa, että vandalismin torjuntaa varten ylläpitäjät tuntevat keskeisiä henkilöitä keskusrikospoliisista sekä Viron mafiasta. Harkitse käyttäjätunnuksen luomista, niin sinua kohdellaan lähes ihmisenä.

Ole hyvä ja lue aloittelijan ohje ja koeta olla hauska pelkän hölmöilyn sijaan.

Lisäämäsi sisältö ei saa rikkoa tekijänoikeuksia. Tekemäsi muutos lisensoidaan Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike -lisenssillä ja jää pysyvästi artikkelin muokkaushistoriaan.
Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kokeile muokkaamista hiekkalaatikolla. Kun teet muokkauksen ilman käyttäjätunnusta, IP-osoitteesi tallentuu julkisesti nähtäväksi.

To protect the wiki against automated page creation, we kindly ask you to solve the following CAPTCHA:

Keskeytä muokkaaminen Ohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)