Luodaan sivua Feminismi

Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Varoitus: Olet luomassa sellaista sivua, joka on aikaisemmin poistettu.

Harkitse, kannattaako tätä sivua luoda uudelleen. Alla on tämän sivun poisto- ja siirtohistoria:

  • 3. lokakuuta 2021 kello 08.09 Kuri keskustelu muokkaukset poisti sivun Feminismi (Onneton kliseekokoelma, sisältö luettavissa [https://hiki.pedia.ws/index.php?title=K%C3%A4ytt%C3%A4j%C3%A4:Scarlet/hiekkalaatikko&oldid=603922 täältä]; ainoa muokkaaja oli Scarlet)
  • 14. kesäkuuta 2021 kello 22.08 Kuri keskustelu muokkaukset poisti sivun Feminismi (”Feminismi on tyhmien, lapsena hyväksikäytettyjen rumien naisten kullinpuutetta. Raiskauksen ja rumuuden aiheuttamat ympäristön kemikaalitilojen muutokset saavat naisen aivoissa aikaan epätasapainotilan, joka estää rationaalisen ajattelun.” Yleinen WC 2006–15, NPOVnkin panos esim. ”Jos mies pettää, hän on inhottava sika ja JOS nainen metsästää "mustaa makkaraa", hän vain hakee jännitystä ja uusia elämyksiä mitä hänen sovinisti miehensä ei hänelle kykene antamaan.”)
Anonimo.jpg Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näytetään julkisesti sivun muokkaushistoriassa.
Voit muokata Hikipediaa ilman käyttäjätunnusta, mutta huomaa, että vandalismin torjuntaa varten ylläpitäjät tuntevat keskeisiä henkilöitä keskusrikospoliisista sekä Viron mafiasta. Harkitse käyttäjätunnuksen luomista, niin sinua kohdellaan lähes ihmisenä.

Ole hyvä ja lue aloittelijan ohje ja koeta olla hauska pelkän hölmöilyn sijaan.

Lisäämäsi sisältö ei saa rikkoa tekijänoikeuksia. Tekemäsi muutos lisensoidaan Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike -lisenssillä ja jää pysyvästi artikkelin muokkaushistoriaan.
Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kokeile muokkaamista hiekkalaatikolla. Kun teet muokkauksen ilman käyttäjätunnusta, IP-osoitteesi tallentuu julkisesti nähtäväksi.

To protect the wiki against automated page creation, we kindly ask you to solve the following CAPTCHA:

Keskeytä muokkaaminen Ohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)
Noudettu kohteesta ”https://hikipedia.info/wiki/Feminismi