Luodaan sivua Etiopia

Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Varoitus: Olet luomassa sellaista sivua, joka on aikaisemmin poistettu.

Harkitse, kannattaako tätä sivua luoda uudelleen. Alla on tämän sivun poisto- ja siirtohistoria:

  • 12. toukokuuta 2021 kello 17.03 Kuri keskustelu muokkaukset poisti sivun Etiopia (Kauan seisonutta paskaa: sisälsi: ”{{ei-loistava}} '''Etiopia''' on valtio, jonka tarkkaa sijaintia ei tiedetä, mutta sen arvellaan sijaitsevan jossain päin Afrikkaa. Etiopian ihmiset ovat kaikesta päätellen tummaihoisia, sillä sikäläinen ilmasto on hyvin kuuma (sen uskotaan olevan vaaraksi Maan asukkaiden hipiälle). == Ihmiset == Etiopian "ihmiset" ovat jonkinlaisia somalien ja alienien risteytymiä, joskin he muistuttavat melko lailla maapallolla asuvia mustia h...)
Anonimo.jpg Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näytetään julkisesti sivun muokkaushistoriassa.
Voit muokata Hikipediaa ilman käyttäjätunnusta, mutta huomaa, että vandalismin torjuntaa varten ylläpitäjät tuntevat keskeisiä henkilöitä keskusrikospoliisista sekä Viron mafiasta. Harkitse käyttäjätunnuksen luomista, niin sinua kohdellaan lähes ihmisenä.

Ole hyvä ja lue aloittelijan ohje ja koeta olla hauska pelkän hölmöilyn sijaan.

Lisäämäsi sisältö ei saa rikkoa tekijänoikeuksia. Tekemäsi muutos lisensoidaan Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike -lisenssillä ja jää pysyvästi artikkelin muokkaushistoriaan.
Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kokeile muokkaamista hiekkalaatikolla. Kun teet muokkauksen ilman käyttäjätunnusta, IP-osoitteesi tallentuu julkisesti nähtäväksi.

To protect the wiki against automated page creation, we kindly ask you to solve the following CAPTCHA:

Keskeytä muokkaaminen Ohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)
Noudettu kohteesta ”https://hikipedia.info/wiki/Etiopia